Η ενότητα της παράταξης και η μεγάλη προσπάθεια όλων των στελεχών έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα .
Συγχαρητήρια στον νέο μας βουλευτή Παναγη Καππάτο . Του εύχομαι καλή δύναμη . Συγχαρητήρια στον Γιώργο Κοκκόλη και την Βικτωρία Αλεξανδράτου για την μεγάλη ουσιαστική στήριξη της παράταξης κσι τον καλούν αγώνα τους . Συγχαρητήρια στην ΝΟΔΕ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ για την ουσιαστική και καθοριστική οργάνωση του συνολικού αγώνα .
Να μην ξεχάσουμε όμως την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή όλων των υποψήφιων της παραταξής μας στίς προηγούμενες εκλογές όταν σε δύσκολες περιστάσεις και εποχές έδωσαν τον αγώνα τους . Λυκούδης Πάκης , Παύλος Παπαδάτος , Σάββας Σαββαόγλου , Τζόγια Γρουζη , Πόπη Λυκούδη , Σπύρος Κουνάδης , Γιώργος Κουρής . Σε αυτές τίς ευχάριστες στιγμές ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας έχει ο αείμνηστος Πέτρος Αλιβιζάτος .
Τέλος θέλω να τονίσω την συμβολή της Περιφερειαρχου ΠΙΝ Ροδης Κρατσα Τζσγκαροπουλου και του ψηφοδελτίου της Περιφέρειας αλλά και του Δημάρχου Ακεξανδρου Παρίση και του ψηφοδελτίου του .
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ .

Σωτήρης Κουρής