Άνοιγαν φαρμακεία στη Κεφαλονιά και έκλεβαν ναρκωτικά

Κάθε μέρα προσπαθούσαν να διαρρήξουν και ένα φαρμακείο στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς δυο χρήστες ναρκωτικών. Η πρώτη τους απόπειρα πέτυχε και, εκτός από ναρκωτικά χάπια, έκλεψαν και μετρητά αλλά η αποτυχημένη δεύτερη αποκαλύφθηκε μετά την σύλληψή τους.

Οι δύο Έλληνες ηλικίας 41 και 28 χρόνων παραβίασαν το απόγευμα της Δευτέρας την πόρτα ενός φαρμακείου και άρπαξαν 550 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, έναν υπολογιστή καθώς και 50 συσκευασίες με φαρμακευτικές ουσίες, που οι περισσότερες ήταν απαγορευμένα σκευάσματα σε χάπια.

Οι έρευνες που έγιναν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας οδήγησαν στα ίχνη των δραστών το πρωί της Τρίτης. Στο μεταξύ, λίγες ώρες πριν, είχαν αποπειραθεί να εισβάλλουν σε ένα ακόμη φαρμακείο χωρίς να κλέψουν κάτι! Κατά την έρευνα που έγινε στην κατοικία τους, βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία και μέρος των χρημάτων που επιστράφηκαν στον φαρμακοποιό. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας με τις κατηγορίες της κλοπής και της παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Αναδημοσίευση από www.aftodioikisi.gr