3ος αγώνας δρόμου Κουνόπετρας

Αρκετές οι συμμετοχές και φέτος στα Μαντζαβινάτα. Πιστοί στο ραντεβού τους οι δρομείς στον τρίτο αγώνα που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος “Κουνόπετρα” . Αν και είχαν ανακοινώσει  δυό διαδρομές η μία 5 χλμ και η δεύτερη 15 χλμ, λόγω προβλημάτων σήμερα όλοι έτρεξαν στην μεγάλη διαδρομή των 15 χλμ.

Αφετηρία ο χώρος του Συλλόγου στα Μαντζαβινάτα. Προορισμός η Κουνόπετρα, στροφή επιτόπου από το σπάνιο γεωλογικός φαινόμενο με τον βράχο της Κουνόπετρας και επιστροφή στον χώρο του Συλλόγου.

Δυστυχώς φέτος απουσίαζε η Αστυνομία και εθελοντές προσπάθησαν να αναλάβουν χρέη …αστυνόμευσης εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των αθλητών στα 15 χλμ

Φυσικά εκεί ήταν και ο Διονύσης Σταθάτος με τον βοηθό του (σεκιούριτι) αλλά δεν ήταν δυνατόν να ακολουθήσει τους δρομείς καθώς έπρεπε να εξασφαλίσει την ασφάλεια τους στην κρίσιμη διασταύρωση Μαντζαβινάτων-Βουνίου-Ξι-Κουνόπετρας.

Νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι αγώνες των παιδιών. Έτρεξαν, γέλασαν και απόλαυσαν λουκουμάδες; από τα “Λουκου-μάκια” παίρνοντας ταυτόχρονα και το αναμνηστικό μετάλλιο τους.

Ραντεβού του χρόνου…

Αριστέα Χαριτάτου

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr & www.lixouri.gr