Άγριος καυγάς γυναικών με επέμβαση της αστυνομίας! Οι φωνές ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο (Φωτό)

Αναβρασμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Φοιτητική Εστία Φιλοθέης στην Ηλεία.

Η ένταση στον τρίτο όροφο του κτιρίου που φιλοξενούνται περίπου 80 μητέρες με τα παιδιά τους, κορυφώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (22-02-2020) με τους υπευθύνους της εστίας να αναγκάζονται να καλέσουν την Αστυνομία για να επιβάλει την τάξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα σε Σύριες και Ιρακινές με αρκετά επεισόδια μέσα στην εβδομάδα. Χθες όμως τα πράγματα οξύνθηκαν αρκετά με αποτέλεσμα να μεταβούν στη δομή άνδρες του Α.Τ. Πύργου, του Τ.Τ. Πύργου και της ΔΙ.ΑΣ. για να επιβάλουν την τάξη.

Οι δύο πλευρές που βρίσκονται σε έντονη αντιπαράθεση μαζί με αρκετές άλλες γυναίκες και παιδιά, κατέβηκαν στην είσοδο του κτιρίου με την ένταση να συνεχίζεται και εκεί, μπροστά στα μάτια των αστυνομικών, των υπευθύνων της εστίας αλλά και των στελεχών του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης που εργάζονται εκεί.

Μετά από αρκετή ώρα παραμονής των αστυνομικών και αφού δόθηκαν εξηγήσεις για τις συνέπειες που θα υπάρξουν εφόσον υποβληθούν μηνύσεις, κόπασε η ένταση και οι αστυνομικοί αποχώρησαν…

  

Πηγή: ilialive.gr