Αναζητείται ο ιδιοκτήτης της μοιραίας Corvette – «δολοφόνου»

Το όχημα ήταν ανασφάλιστο και ο οδηγός φαίνεται σε οπτικοακουστικό υλικό που έχουν οι Αρχές.

Γόνος γνωστής «αθηναϊκής» οικογένειας φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης της μοιραίας Corvette η οποία τα ξημερώματα της Τετάρτης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα και ο οδηγός της εγκατέλειψε αβοήθητο τον βαριά χτυπημένο αναβάτη της μοτοσυκλέτας που χτύπησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsauto.gr. Ο ιδιοκτήτης της μοιραίας Corvette αναζητείται από τις Αρχές χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστό αν οδηγούσε εκείνος ή κάποιος άλλος το όχημα. Πάντως σε οπτικοακουστικό υλικό που έχουν οι Αρχές φαίνεται ο οδηγός της μοιραίας Corvette που εγκατέλειψε τον χτυπημένο αναβάτη!

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr το σπορ αυτοκίνητο ήταν ανασφάλιστο και ο οδηγός του, αμέσως μετά το τροχαίο, φέρεται να βγήκε από το αυτοκίνητό και να εξαφανίστηκε. Προηγουμένως, είχε πέσει σε δύο ακόμη αυτοκίνητα.

Ο πατέρας του παιδιού μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha επισημαίνοντας ότι: «Εγώ κάνω μία έκκληση σε αυτό το ανήθικο στοιχείο γιατί άφησε το παιδί μου και το εγκατέλειψε και έφυγε. Εδώ χτυπάμε μια γάτα και γυρνάμε για να δούμε αν ζει ή αν πέθανε. Σταματάς, μένεις εκεί και λες ‘τι έχω κάνει;’. Εγώ έτσι ξέρω. Μπορεί το παιδί μου να ζούσε…”. Στη συνέχεια έκανε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή έχει δει κάτι, “να μας το πει”.

Το θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη, πραγματοποιήθηκε στη Βουλιαγμένης 59, στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης και σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr ο οδηγός της μοιραίας Corvette κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα (πάνω από 200 χλμ./ώρα) και την ώρα που ο οδηγός διενεργούσε ένα απότομο ελιγμό (σφήνα) έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το πίσω μέρος του αμαξώματος να χτυπήσει σε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν πλησίον του και έπειτα να χτυπήσει τη μοτοσυκλέτα του άτυχου νέου. Η τρελή πορεία του οχήματος συνεχίστηκε στον παράδρομο της Βουλιαγμένης χτυπώντας και σταθμευμένα οχήματα.

Εξοργισμένος από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο, ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου έγραψε στα social media ότι: «Να βοηθήσουμε όλοι να βρεθεί ο οδηγός-δολοφόνος. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον πατέρα που ξαφνικά έχασε τον 25χρονο γιο του και ούτε μπορώ να φανταστώ σε τι κατάσταση βρίσκεται ο άνθρωπος αυτός.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε χθες, ξημερώματα Τετάρτης, στη Γλυφάδα, επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Το αυτοκίνητο ήταν μάρκας Corvette, χτύπησε τη μοτοσικλέτα που επέβαινε ο νεαρός και μετά έπεσε πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Ο οδηγός το έβαλε στα πόδια και εξαφανίστηκε.

Όποιος μπορεί να είδε ή να γνωρίζει το παραμικρό, ας το πει αμέσως στην αστυνομία. Η ζωή που χάθηκε δεν γυρίζει πίσω, αλλά τουλάχιστον να αποδοθεί δικαιοσύνη, να βρεθεί και να τιμωρηθεί ο δράστης.»

Πηγή: newsauto.gr