Απίστευτο κι όμως αληθινό – 44χρονη γυναίκα θα γίνει μαμά για 22η φορά (vids)

Για την Sue και τον Noel τα πολλά παιδιά ήταν όνειρο ζωής και το έκαναν πραγματικότητα. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη 21 παιδιά και το 22ο είναι… καθ’ οδόν, καθώς αναμένεται να γεννηθεί τον ερχόμενο Απρίλιο!

Η Sue και ο Νoel έγιναν για πρώτη φορά γονείς σε ηλικία 23 και 28 ετών αντίστοιχα και μέσα σε 21 χρόνια απέκτησαν είκοσι παιδιά. Το 2018 γεννήθηκε το 21ο πρώτο παιδί τους και το ζευγάρι είχε δηλώσει ότι αυτό θα ήταν και το τελευταίο. Δεν έγινε όμως έτσι. Η είδηση της 22ης εγκυμοσύνης της Sue λίγους μήνες πριν, έκανε το γύρο των media και ξάφνιασε πολλούς. Τα ευχάριστα νέα ανακοίνωσαν με ένα βίντεο στο YouTube και μέχρι και σήμερα έχει πάνω από ένα εκατομμύριο views.

Πώς είναι η καθημερινότητα με εικοσίενα παιδιά;

Η οικογένεια ζει στο Lancashire της Βρετανίας σε ένα σπίτι 10 δωματίων και μπορεί κάθε μήνα να παίρνει από το κράτος 170 λίρες ως επίδομα πολυτέκνων, αλλά το σίγουρο είναι ότι ξοδεύει πολλά περισσότερα. Πιο συγκεκριμένα, όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Sue, χρειάζονται 350 λίρες την εβδομάδα μόνο για τα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Ευτυχώς, τα έξοδά τους τα καλύπτουν αποκλειστικά από μία επιχείρηση αρτοποιίας που έχει ο ίδιος ο Νoel.

Όσο για τις δουλειές στο σπίτι, είναι ατελείωτες. Κάθε μέρα η πολύτεκνη μητέρα βάζει 18 κιλά ρούχων για πλύσιμο και κάθε βράδυ χρειάζεται τουλάχιστον τρεις ώρες για να συμμαζέψει το σπίτι.

Παρά τις όποιες δυσκολίες όμως, ο Noel και η Sue δε μετανιώνουν στιγμή που δημιούργησαν μία τόσο μεγάλη οικογένεια και περιμένουν το νέο μέλος της οικογένειας με ανυπομονησία. Με το καλό να τους ευχηθούμε εμείς!

 

πηγή: Mothersblog.gr