Άστραψε και βρόντηξε η Ελισάβετ! Παίρνει τίτλους και χρήματα από Χάρι και Μέγκαν

Με ανακοινώσεις του έβγαλαν τόσο η Βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά και το Μπάκιγχαμ «τελείωσαν» τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους αξιώματα.

Μέσα από τις ανακοινώσεις γνωστοποίησαν τον διακανονισμό για το μέλλον της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, μετά την απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Το ζευγάρι δεν θα χρησιμοποιεί πια τους τίτλους του, δεν θα μπορεί να εκπροσωπεί τη βασίλισσα, ούτε θα λαμβάνει χρήματα από το δημόσιο ταμείο για τα βασιλικά καθήκοντα.

Η Βασίλισσα στην ανακοίνωσή της τονίζει ανάμεσα στα άλλα ότι ο πρίγκιπας Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Άρτι θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας.

Τι αναφέρει η Βασίλισσα Ελισάβετ

«Έπειτα από αρκετούς μήνες σκέψεων και περαιτέρω πρόσφατες συζητήσεις, είμαι ικανοποιημένη που μαζί βρήκαμε έναν εποικοδομητικό και υποστηρικτικό τρόπο για να προχωρήσει ο εγγονός μου και η οικογένειά του. Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτι θα είναι πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειάς μου  Αναγνωρίζω τις προκλήσεις που έχουν βιώσει ως συνέπεια της έντονης προσοχής τα τελευταία δύο χρόνια και υποστηρίζω την επιθυμία τους για μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την αφοσιωμένη δουλειά του σε αυτή τη χώρα, την Κοινοπολιτεία και αλλού και είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη για το πώς η Μέγκαν έγινε τόσο γρήγορα ένα με την οικογένεια. Ελπίδα όλης της οικογένειάς μου είναι η ελπίδα ότι η σημερινή ανακοίνωση θα τους επιτρέψει να αρχίσουν να χτίζουν μια ευτυχισμένη και ήρεμη νέα ζωή».

Δείτε τις δύο ανακοινώσεις

Πηγή: newsit.gr