Χάος από την καταιγίδα στην Αθήνα -Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία (βίντεο)

Στη λεωφόρο Κηφισίας, τον Κηφισό και την είσοδο της εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, στο ύψος του Σκαραμαγκά, παρατηρείται ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση αυτή την ώρα, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, λόγω της έντονης βροχόπτωσης. H Πυροσβεστική, έχει δεχθεί δύο κλήσεις, έως αυτή την ώρα, για κοπή δένδρων.

Η δυνατή βροχή δυσκολεύει την κυκλοφορία των οχημάτων, με τους οδηγούς να πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή στους δρόμους.

Από τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως και τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής.

Για αύριο Παρασκευή, οι προβλέψεις αναφέρουν ότι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα βρέχει στην ανατολική Κρήτη και τις ανατολικές Κυκλάδες, μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και μέχρι αργά το απόγευμα στα ανατολικά τμήματα της κεντρικής Μακεδονίας (περιοχή Χαλκιδικής), στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του βόρειου Αιγαίου και πιθανώς πρόσκαιρα στις Σποράδες.

Η δυνατή βροχή δυσκολεύει την κυκλοφορία των οχημάτων, με τους οδηγούς να πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή στους δρόμους.

Πηγή: aftodioikisi.gr