Χαρμόσυνα νέα! Πήρε εξιτήριο και επιστρέφει στην Ελλάδα ο “superman” Παναγιώτης Ραφαήλ – Η συγκινητική ανάρτηση των γονέων

Ευχάριστα νέα από τις ΗΠΑ όπου είχε ταξιδέψει ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ. Όπως ανακοίνωσαν οι γονείς του μέσω του Facebook, ο Παναγιωτάκης βγήκε από το νοσοκομείο και γυρίζει στην Ελλάδα.

“Ο μικρός μας μαχητής βγήκε από το νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε ακόμα μια φορά για τις προσευχές σας, την αγάπη σας και τα μηνύματα σας. Ξεκινάμε να προγραμματίζουμε το ταξίδι της επιστροφής. Να είστε όλοι καλά, σας ευχαριστούμε πολύ!!!”.

Με αυτή την ανάρτηση οι γονείς του μικρού Παναγιώτη, μέσω της ιστοσελίδας “Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη – Ραφαήλ”, ενημέρωσαν για την πορεία υγείας του μικρού αγοριού. Την ανάρτηση συνόδευε η φωτογραφία με τον Παναγιωτάκη να φορά τη στολή του υπερήρωα “Sumperman”!

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=206617387382770&id=112576106786899

Υπενθυμίζεται πως ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ νοσηλευόταν, έχοντας προσβληθεί από λοίμωξη και όπως φαίνεται ξεπέρασε για ακόμα φορά την “περιπέτεια” για την υγεία του.

Πηγή: newsit.gr