Χίος: «Ήρθατε στο σπίτι μας και μας γ@@@τε και θα σας αφήσουμε στον τόπο» – Καταγγελίες πολιτών για αστυνομική βία (pics & vid)

Πληθώρα καταγγελιών από πολίτες στη Χίο για απρόκλητη επίθεση εναντίον τους από δυνάμεις των ΜΑΤ, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο νησί για τις κλειστές δομές.

Η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε κάτοικος της Χίου στην κάμερα. «Μας σταμάτησαν με το αυτοκίνητο, ήταν δύο διμοιρίες ΜΑΤ, είχα και τα παιδιά πίσω. Τους είπα ότι δεν είμαστε για φασαρίες. αλλά αυτοί μας απάντησαν: “Ήρθατε στο σπίτι μας και μας γ#@τε και θα σας αφήσουμε στον τόπο“! Μετά άρχισαν να σπάνε τα παρμπρίζ του αυτοκινήτου και χτυπούσαν τα παιδιά πίσω. Αυτή είναι η δημοκρατία που έχουμε, και ξαναγυρίζουμε στη χούντα» κατήγγειλε στην κάμερα του politischios.gr.

«Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι κτήνη» δήλωσε άλλος κάτοικος στην κάμερα καταγγέλλοντας την αστυνομική βία που υπέστη, αναφέροντας ότι τους σταμάτησαν αστυνομικοί, τους κατέβασαν με τη βία από το αυτοκίνητο, τους έδεσαν τα χέρια πισθάγκωνα με χειροπέδες και όπως ήταν πεσμένοι στο έδαφος άρχισαν να τους χτυπούν με γκλομπ στο κεφάλι. «Μας απείλησαν ότι εδώ στο νησί να τα ξεχάσετε αυτά που ξέρατε, τώρα είμαστε εμείς εδώ και θα κάνουμε κουμάντο».

Παρακολουθήστε όσα κατήγγειλαν στο βίντεο που ακολουθεί

Πηγή: reader.gr