Διασώστης του ΕΚΑΒ υπέστη ρήξη τυμπάνου από τον άγριο ξυλοδαρμό! Στο εδώλιο οι δύο δράστες (Βίντεο)

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου αναμένεται να περάσουν σήμερα οι δύο «θερμόαιμοι» νεαροί που τα ξημερώματα της 9ης Φεβρουαρίου ξυλοκόπησαν άγρια έναν διασώστη του ΕΚΑΒ κι ένα ακόμα άτομο στο Ηράκλειο.

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί πριν από δύο βδομάδες περίπου ωστόσο επειδή δεν υπήρχαν μέσα στην δικογραφία τα πορίσματα του ιατροδικαστή η πρόεδρος του Δικαστηρίου αποφάσισε να αναβληθεί η εκδίκαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα δικαστήρια σήμερα αναμένεται να βρεθούν τόσο οι δράστες, ηλικίας 22 και 23 χρόνων, που κατηγορούνται για πρόκληση σωματικής βλάβης κατά συρροή, όσο και τα θύματα, μεταξύ αυτών ο 46χρονος διασώστης.

Στο πλευρό του διασώστη θα βρίσκονται και οι συνάδελφοί του καθώς έχει κηρυχθεί τετράωρη στάση εργασίας από τις 10.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Εξιτήριο για το 46χρονο

Εξιτήριο έλαβε ο 46χρονος διασώστης από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μετά από πολυήμερη νοσηλεία. Από την πρώτη στιγμή τα τραύματά του κρίθηκαν σοβαρά ενώ ακόμα και τώρα φαίνεται πως έχει να διανύσει πολύ δρόμο για την αποκατάστασή τους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο άτυχος 46χρονος από τον άγριο ξυλοδαρμό υπέστη ρήξη τυμπάνου με αποτέλεσμα να έχει χάσει την ακοή του από το ένα αυτί. Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι θεράποντες ιατροί, θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο αυτί ενώ παράλληλα θα χρειαστεί αρκετός καιρός για να αποκατασταθούν τα προβλήματα στην γνάθο και τα δόντια.

Πηγή: cretapost.gr