Δίκη Καρκά: Ερωτικά βοηθήματα και ένταση με φράσεις «μη σου γ@μ@σω»

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκαν η αρραβωνιαστικιά του οδηγού ταξί η οποία έζησε δίπλα του όλα όσα συνέβησαν αλλά και ο πατέρας του δράστη ο οποίος εμφανίστηκε πεπεισμένος για την αθωότητα του παιδιού του.

Καταθέτοντας στο δικαστήριο η αρραβωνιαστικιά του νεαρού οδηγού ταξί περιέγραψε την άσχημη κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο σύντροφος της. «Εκεί που κάθομαι απέξω και τον εξετάζουν, ακούω ουρλιαχτά, βγήκε ωρυόμενος «τι κάνανε σε μένα», έκλαιγε ήταν σε άθλια κατάσταση» είπε εξηγώντας ότι «μας είπαν ότι τον έχουν πειράξει από πίσω με θλον όργανο».

Η μάρτυρας η οποία εξακολουθεί να διατηρεί σχέση με το θύμα, τόνισε πως «αυτή ήταν η χειρότερη μέρα. Δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα του είχε κάνει τέτοιο πράγμα, φοβόταν μόνο μην τον κλέψουν. Όταν μπήκε στον ιατροδικαστή βγήκε άλλος άνθρωπος, δεν μπορούσε να μιλήσει! Του είχαν πεταχτεί οι φλέβες».

Βέβαια, η μάρτυρας δέχθηκε, εύλογες, ερωτήσεις από την έδρα, σχετικά με το γεγονός πως ο σύντροφος της δέχθηκε να τον κεράσει καφέ ο ηθοποιός και έφαγε μαζί του. Η απάντηση της ήταν πως ο σύντροφος της ήταν αφελής. «Τρία χρόνια είμαστε μαζί, δεν έχω καμία αμφιβολία για την ειλικρίνεια του, δεν θα επιχειρούσα να ξεκινήσω οικογένεια με έναν άνθρωπο για τον οποίο θα είχα αμφιβολίες», τόνισε.

Η ίδια νωρίτερα τόνισε πως ο 24χρονος «έμοιαζε να έχει κενά μνήμης, αναρωτιόταν διαρκώς γιατί δεν θυμάται και τι του έριξε ο Καρκάς τον καφέ» ενώ ανέφερε πως ο κατηγορούμενος ηθοποιός την προηγούμενη ημέρα είχε ψάξει στο διαδίκτυο για «σκληρό πορνό με ταξιτζήδες».

Η κατάθεση της μάρτυρος διεκόπη για λίγο λόγω λεκτικής έντασης ανάμεσα στους συνηγόρους υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής, οι οποίοι αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς όπως ‘’ποταπός’’ και ‘’ανάγωγος’’.

Πατέρας ηθοποιού: Είμαι πεπεισμένος για την αθωότητα του παιδιού μου

Ο πατέρας του γνωστού, ηθοποιού, καταθέτοντας στο Δικαστήριο, υποστήριξε πως ο γιος του είναι αθώος. «Δεν είναι δυνατόν ο Γιώργος που δεν πειράζει μύγα να έχει κάνει τέτοιο πράγμα και γι αυτό κι έχω φέρει αποδείξεις» τόνισε ο μάρτυρας, ρίχνοντας βολές προς την πλευρά του οδηγού ταξί.

«Αισθάνονταν ότι θα μπλέξει επειδή μετέφερε στο νοσοκομείο έναν νεκρό, έναν λιπόθυμο. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένα σε πρωινή εκπομπή διαβάστηκε ότι είχε εμπλοκή με ναρκωτικά και εγκληματική οργάνωση» είπε, προσθέτοντας ότι ενδεχομένως να είχε κίνητρο ακόμα και το να διεκδικήσει χρήματα.

Ο πατέρας του ηθοποιού έκανε λόγο για την ύπαρξη τρίτου ατόμου στο άλσος πίσω από τη Γεωπονική σχολή, ο οποίος, όπως ανέφερε,πλησίασε το ακινητοποιημένο ταξί και συνομίλησε με τον οδηγό και έκανε λόγο για πλημμελή έρευνα των αστυνομικών που δεν κατάσχεσαν το κύπελλο με τον καφέ που οδηγός ταξί ισχυρίζεται ότι ο κατηγορούμενος του έριξε ναρκωτική ουσία.

Κατάθεση ψυχολόγου: Ο οδηγός έχει μετατραυματικό σοκ

Για τρία σοκ τα οποία υπέστη ο οδηγός ταξί έκανε λόγο στην κατάθεση της η ψυχολόγος Χ. Αντωνοπούλου που τον εξέτασε. «Είχε στο ταξί έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, έναν άνθρωπο για τον οποίο δε γνωρίζει εάν είναι ζωντανός ή έχει πάθει κάτι και μετά μαθαίνει ότι υπήρχαν κάποιες ουσίες που μπορεί να έχει πιει και αυτός με τον καφέ του και έχουμε τον εγκέφαλο να διεγείρεται για δεύτερη φορά. Βρίσκεται σε μια κατάσταση που δεν είναι ελεγχόμενη και στην πορεία το τρίτο σοκ έρχεται όταν μαθαίνει ότι έχει βιαστεί σύμφωνα με την ιατροδικαστική απόφαση» ανέφερε η μάρτυρας για τον καταγγέλλοντα, προσθέτοντας πως πάσχει από μετατραυματικό σοκ και τα συναισθήματα του διαφοροποιούνται όταν φέρνει ξανά στη μνήμη του το περιστατικό.

«Το θλον όργανο που είναι το αντικείμενο με το οποίο έγινε ο βιασμός δείχνει ότι είχε στόχο την ταπείνωση, τον έλεγχο και την πειθαρχία του υποκείμενου του πόθου» ενώ έκανε λόγο για σαδομαζοχιστικές συμπεριφορές του κατηγορουμένου, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της υπεράσπισης.

«Δεν τον έχετε εξετάσει καν, πως λέτε τέτοια πράγματα, που βασίζετε τα συμπεράσματα αυτά» με την ίδια να απαντά πως έχει διαβάσει συνεντεύξεις του αλλά και τη δικογραφία.

Πάντως προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση στους παρευρισκόμενους στη δικαστική αίθουσα τα ερωτικά βοηθήματα αλλά και το πόπερ (jungle juice) που υπεδείχθησαν στη μάρτυρα κατά την κατάθεσή της ενώ ένταση προκλήθηκε μεταξύ κατηγορούμενου και πολιτικώς ενάγοντα με αφορμή τη χρήση ουσιών στην οποία αναφέρθηκε η ψυχολόγος.

Καρκάς: Ποιες ουσίες;

Ταξιτζής: Αυτές που πίνεις.

Καρκάς: Κι εσύ πουλάς.

Ταξιτζή: Μη σου γ…, που θα μου πεις ότι πουλάω μ…

Ακροατήριο: Κάτσε κάτω τραμπούκε.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 30 Ιανουαρίου.

Πηγή: newsit.gr