Δημοτικές εκλογές χωρίς Θεοδόση | Εύχεται να εκλεγούν οι καλύτεροι

Την μη συμμετοχή του – με οποιονδήποτε τρόπο – στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάιου, εξέφρασε σε στενό φιλικό κύκλο ο επιχειρηματίας Γιώργος Θεοδόσης.
Σημαντικές πιέσεις και προτροπή συμπολιτών, οδήγησαν τον επιχειρηματία στην σκέψη εμπλοκής του στον Δήμο Ζακύνθου, μέσα από ένα τρίπτυχο το οποίο είχε να κάνει με το ξεκαθάρισμα όλων των εμπλοκών του δήμου και την καταγραφή της περιουσίας του, το νέο οργανόγραμμα λειτουργίας και αξιοποίησης ανθρωπίνων πόρων και εργαλείων και την αξιοποίηση στο έπακρο γνωριμιών και δημοσίων σχέσεων που θα οδηγούσαν σε εισροή σημαντικών πόρων σχεδιασμού – μελετών – έργων και την Ζάκυνθο στη νέα εποχή.
Σαφώς η ματιά του επιχειρηματία είναι τεχνοκρατική και μετουσίωση της πετυχημένης εμπειρίας στην διοίκηση χιλιάδων θέσεων εργασίας και υλοποίησης μεγάλων έργων.
Η πολιτική όμως και πολύ πιο ιδιαίτερα οι δημοτικές κινήσεις σε πολύ μικρούς τόπους (όπως το νησί μας), είναι δρόμοι που δημιουργούν επιφυλάξεις σε τέτοιες προτάσεις…
Κρίνοντας τις εξελίξεις με το πολυενδιαφέρον των ήδη 9 συνδυασμών και παράλληλα μετρώντας το διαθέσιμο χρόνο του και τις όποιες «Ζακυνθινές γκρίνιες» ο Γιώργος Θεοδόσης, απέφυγε την όποια εμπλοκή του στα κοινά. Ευχήθηκε οι Ζακυνθινοί πολίτες να αναδείξουν τους αξιότερους και τους ικανότερους, μέσα από καθαρές δημοκρατικές διαδικασίες, σε ένα κλίμα εγκράτειας και λογισμού με όνειρο!
Ο ίδιος, δηλώνει αρωγός σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ένα καλύτερο αύριο στον τόπο, στην υλοποίηση δράσεων βελτίωσης της καθημερινής πραγματικότητας αλλά και του μέλλοντος αυτού του ευλογημένου τόπου. Τείνει χείρα, απέναντι στους επόμενους αιρετούς άρχοντες, και ιδανικά σε ότι δεν ενέχει ιδιοτέλεια και σε όποιον έμπρακτα λατρεύει αυτό τον τόπο.

Προβολή της Ζακύνθου στο έπακρο
Τις αμέσως επόμενες μέρες μέσα από την τηλεοπτική διαφημιστική εκστρατεία της εταιρίας 11880, ετοιμάζει μια πολύ δυνατή και πανάκριβη προβολή του ιδιαίτερου και ξεχωριστού Ζακυνθινού Πάσχα, με στόχο και σκοπό να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες στο νησί και να καταστήσει τη Ζάκυνθο ως τον καλύτερο πασχαλινό προορισμό στη χώρα.

Αναδημοσίευση από www.imerazante.gr