Δημοτικό συμβούλιο Για το Νοσοκομείο με ένταση αλλά και προτάσεις (pics+video)

Δεν υπήρχε μεγάλη συμμετοχή, για στιγμή πιστέψαμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση, ωστόσο στη συνέχεια επικράτησε ένταση από τους ομιλητές, ιδιαίτερα μεταξύ Μαντζουράτου , Δημάρχου και Μαντζουράτου – Δημητράτου. Ο κ. Ν. Βιβλάκης δεν παραβρέθηκε, αυτό το καταδίκασαν όλες οι πλευρές, με εκφράσεις «να πάει στο σπίτι του» κλπ. Κόκκινο πανί ο Διοικητής ιδιαίτερα από τον κ. Ευαγ. Γιαννάτο, ο οποίος άλλη μια φορά καταφέρθηκε εναντίου του, με συνέπεια να τον ανακαλέσουν στην ….τάξη η κ. Βάσω Βουτσινά Πρόεδρος των εργαζομένων και ο Βαγ. Κεκάτος για αναφορά του σε προσωπικά δεδομένα.

Το προεδρείο το αποτελούσαν ο Δήμαρχος Αλ. Παρίσης, και ο Βαγ. Κεκάτος, μίλησαν εκτός από την Πρόεδρο των εργαζομένων  η οποία ήταν σαφής σε όσα ζήτησε να γίνουν, ο κ. Ευαγ. Γιαννάτος, ο κ. Ιωαν.  Φισφής αντιπρόεδρος στον Ιατρικό Σύλλογο, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ.  Σοφία Ζαφειράτου,  ο κ. Δημ. Δημουλιός, Διοικητής του Μαντζαβινάτειου, ο κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο κ. Μάκης Δημητράτος. Δυναμική παρέμβαση έγινε από τον  Δημ. Μαντζουράτο, ο οποίος δυο φορές απευθύνθηκε προς τον Δήμαρχο, ιδιαίτερα όταν  είπε ότι περιμένει να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να έρθει η ΝΔ για να φτιάξουν τα πράγματα.

Τελικά έδωσαν ραντεβού μετά τις εκλογές για να πάνε …..πολλά πούλμαν στο Υπουργείο, όπως είπε ο Δήμαρχος κλείνοντας τη συζήτηση.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ επίσημα δεν παραβρέθηκε κανείς. Φυσικό είναι ό,τι ακούστηκε δεν κολακεύουν την Βουλευτή αλλά και το ίδιο το Υπουργείο Υγείας. Το μικρό αυτό κείμενο δεν μπορεί να εκφράσει το κλίμα που επικράτησε μέσα στην αίθουσα, ούτε και όσα ειπώθηκαν από τους ομιλητές, προτείνουμε  να δείτε το video.

 

Αναδημοσιευση από www.kefalonianews.gr