Επέτειος Γρηγορόπουλου: ΜΑΤ ξεγύμνωσαν και νεαρή κοπέλα κατά τη βίαιη προσαγωγή της (Photos+Video)

Αποτροπιασμό και οργή προκάλεσαν οι νέες απαράδεκτες και τρομοκρατικές πρακτικές των ανδρών των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια των βίαιων “επιχειρήσεων” που οργάνωσαν κατά κύματα χθες, μετά το τέλος της μεγάλης πορείας για την 11η επέτειο από τη δολοφονία Γρηγορόπουλου, στην πλατεία Εξαρχείων και στους γύρω δρόμους.

Δεν ήταν μόνο η περίπτωση του 25χρονου νέου που χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό χτυπήθηκε βάναυσα και ξεγυμνώθηκε από τα ΜΑΤ, με έναν αστυνομικό μάλιστα να του τραβά το εσώρουχο!Κάτι παρόμοιο έπραξαν άνδρες των ΜΑΤ και κατά την προσαγωγή μιας νεαρής κοπέλας, όπως φαίνεται από φωτογραφίες και βίντεο αυτόπτη μάρτυρα.

Η κάμερα καταγράφει τη στιγμή που η κοπέλα τρέχει ενώ δέχεται ένα βίαιο σπρώξιμο από άνδρα των ΜΑΤ που κυριολεκτικά έχει ορμήσει πάνω της. Η κοπέλα πέφτει κάτω και την περικυκλώνουν και άλλοι αστυνομικοί. Όπως την σηκώνουν, δεν δίνουν δεκάρα που της σηκώνουν τα ρούχα και ξεγυμνώνεται η πίσω πλευρά του σώματός της. Ενώ κάποιος πλησιάζει (με το κόκκινο μπουφάν) για να δει αν χτύπησε και αν είναι καλά, τον απομακρύνουν. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί σέρνουν την κοπέλα μακριά η οποία ακούγεται να φωνάζει «δεν έκανα τίποτα».

· Hibai Arbide Aza ·

@Hibai_

This girl was just screaming at the cops. No riots were happening. This is the brutal way they have arrested her in Exarcheia Square some minutes ago.

Ενσωματωμένο βίντεο

554 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
Πηγη: documentonews.gr