Επιμελητήριο: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ραδιοφώνου του Χ. Μακρή (pics+video)

Τα εγκαίνια του Μουσείου ραδιοφώνου – Ασυρμάτου και Τηλεπικοινωνιακού υλικού έγιναν χθες το οποίο θα στεγάζεται μόνιμα στο ισόγειο του Επιμελητηρίου. Κατέκλυσαν την αίθουσα της έκθεσης αρκετοί αργοστολιώτες κοιτώντας με περιέργεια τις παλιές κατασκευές των διαφόρων ραδιοφώνων αλλά και άλλων που υπήρχαν στην έκθεση. Έκπληξη προκάλεσε στους περισσότερους οι παλαιές συσκευές  οι οποίες οι περισσότερες λειτουργούσαν. Η τεράστια αυτή και καταπληκτική έκθεση (ως γνωστόν) ανήκει στον Χαράλαμπο Μακρή, ο οποίος ξεναγούσε συνεχώς και εξηγούσε τη λειτουργία κάθε συσκευής.

Παρουσία του Μητροπολίτη κ. Δημήτριου έγιναν  τα εγκαίνια από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Σταύρο Σπαθή και από τον ίδιο τον Χαρ. Μακρή κόβοντας την καθιερωμένη κορδέλα.

Συνιστούμε να την επισκεφθείτε, θα εκπλαγείτε από την ποικιλία των παλαιών  ραδιοφώνων και του τηλεπικοινωνιακού υλικού.

Συνιστάται βέβαια την έκθεση να την επισκεφθούν όλα τα σχολεία Δημοτικά, Γυμνάσια και λύκεια, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν μ’ αυτά που θα δουν. Για να έρθετε σε επικοινωνία με τον κ. Μακρή στο τηλ. 2671022679 και 2671025628 emai: [email protected]

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr