Επιστολή προς Μητροπολίτη Δημήτριο: ΠΑΛΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ!!!

Προς :
Μητροπολίτη Κεφαλονιάς Κ.Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ
Σεβασμιότατε .

ΠΑΛΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ!!!

Μας έβαλες στην άκρη…. Φέρνεις την ευθύνη .

Γνωριζόμαστε πολύ καλά …
Εσείς όχι… όπως φαίνεται , όσο εμείς .

Γνωρίζετε τον έντιμο πόλεμο που κάνουμε απέναντι στην παράνομη <<επιδρομή>> της εταιρείας Ανεμογεννητριών στα Κηπούρια και όσων υπόγεια την υποθάλπουν .

Αναγνωρίζετε τους << Πλάγιους Δρόμους Διαπλοκής >> που χρησιμοποιούνται προκειμένου να φτάσουν στην καταστροφική κατάληξη για την περιοχή και τον τόπο , στους οποίους δρόμους εμείς Δεν.. ανταποκριθήκαμε .. Δεν υποκύψαμε …Δεν πουληθήκαμε .
Εάν Δεν είμαστε εμείς , Δεν σας ενημερώναμε , Δεν προστρέχαμε δίπλα σας , Δεν σας προσφέραμε τις μαρτυρίες μας , επίσημα και μη , Δεν σας δίναμε τα συμβόλαια που δεν ξέρατε ,Δεν δημιουργούσαμε φράκτες αντίστασης τρεις φορές απέναντι στην Αστυνομία στα Κηπούρια , Δεν παρευρισκόμεθα στα δικαστήρια τέσσερις φορές αποκομίζοντας περιέργως την εχθρική στάση σας ,ΕΣΕΙΣ ως Μητρόπολη δεν θα ξέρατε ούτε πόντο από την μοναστηριακή περιουσία των Κηπουραίων και οι καταπατητές θα γινόταν ιδιοκτήτες .

Απέναντι σ’όλα αυτά η στάση σας ήταν πάντοτε από Αρνητική έως Εχθρική με την δεικτική και ψυχρή παρατήρηση: (Μην ανακατώνεστε εγώ θα τα βγάλω πέρα , είναι δική μου δουλειά)

Επειδή η αμαρτωλή αυτή ιστορία συνεχίζεται και δεν κρύβουμε τα ερωτηματικά προς όλους σας όσους εμπλέκονται και πρώτα το Δασαρχείο τη Διοίκηση του Δήμου ,Βουλευτή και Περιφερειάρχη , ζητούμε να μας απαντήσετε:

1) Σε τι στάδιο ευρίσκεται αυτή την στιγμή η υπόθεση των Ανεμογεννητριών;
2) Εάν είσθε έτοιμος με το κύρος σας, και μαζί , να προστατέψουμε επί τόπου την μοναστηριακή περιουσία όπως πολύ σωστά γίνεται σήμερα με το εκκλησιαστικό θέμα που έχει ανακύψει με την κυβέρνηση.
3) Εάν τοποθετηθούν οι Ανεμογεννήτριες και σας εγκριθούν χρήματα ως ενοίκιο αντί του Δημοσίου ,θα τα πάρετε Σεβασμιότατε;
4) Έχετε συναντηθεί με την εταιρία ; και τι συζητήσατε ;
5) Θα εξαντλήσετε όλα τα νομικά δικαιώματα του ιδιοκτήτου απέναντι στον <<εισβολέα>> μέχρι και προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια όπως έχετε επανειλημμένως υποσχεθεί ;
6) Θα υποκύψετε εάν τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες ή μαζί θα παλέψουμε μέχρι να φύγουν;

Οι καθαρές κουβέντες κάνουν τους καλούς φίλους και οι κουβέντες μας είναι εξομολόγηση στην εκκλησία μας ,υποχρέωση στην ιστορία..και στα παιδιά μας .
Είχατε υποσχεθεί να απευθυνθείτε στον Υπουργό στέλνοντας του τον φάκελο με την <<κατάπτυστη>> όπως την αποκαλείται δικαστική απόφαση …Δεν τον στείλατε ; … Γιατί;

Σας ενημερώνουμε ότι το θέμα το στέλνουμε εμείς στην βουλή .

Αναμένουμε και ευελπιστούμε στην αμοιβαιότητα των σχέσεων μας .. Πράγμα που δυστυχώς έχετε υποτιμήσει από μεριά σας .

Υποκλινόμαστε στα Κηπούρια που προστάτευαν οι πατέρες μας , προστατεύουμε εμείς και θα συνεχίσουμε να τα προστατεύουμε σαν πιστοί στρατιώτες του.

Εάν τοποθετηθούν Ανεμογεννήτριες στα Κηπούρια θα ενταχθής και εσύ στην ομάδα των υπόγειων διαδρομών . Ενέργεια που δεν ωφελεί κανέναν .

Ο Πάρεδρος των Καμιναράδων

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΥΤΣΗΣ

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ‘’ΑΕΤΟΣ’’

ΣΤΑΘΑΤΟΣ Ν. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ