Επιστολή στον Γαλιατσάτο: “Φτιάξτε τον δρόμο Πόρος-Ασπρογέρακας” (pics)

Αξιότιμε Περιφερειάρχη, κ. Θ. Γαλιατσάτε,
μετά τη σύντομη συνομιλία μας στην κοπή της πίτας Κεφαλλήνων-Ιθακησίων Πειραιά, σας παρακαλούμε για την τσιμεντόστρωση του Επαρχιακού δρόμου Πόρος-Ασπρογέρακας (Ε12), με προτεραιότητα του τμήματος αυτού, Αγ. Γεώργιος-Ασπρογέρακας (Ε15) μήκους 2χλμ, στο οποίο ο προηγούμενος Αντιπεριφερειάρχης, κ. Σ Κουρής είχε κάνει προκατασκευαστικά έργα (αγγειοβελτιωτικά, διαπλάτυνση, στήριξη κλπ) και τα οποία έκτοτε δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, με αποτέλεσμα σήμερα να κινδυνεύουν να καταπέσουν.
‘Ετσι μόνο το χωριό μας, ο Ασπρογέρακας θα μπορέσει να έχει διέξοδο στην Επαρχιακή οδό Αργοστολίου -Πόρου σε έκτακτες περιστάσεις (σεισμούς, κατολισθήσεις, πυρκαγιές, πλημμύρες κλπ) και θα μπορέσουν οι κάτοικοι του να επιστρέψουν στη “ρίζα” τους και στις περιουσίες τους.
Σεις είστε η τελευταια μας ελπίδα και σας διαβεβαιώνουμε πως θα Σας υποστηρίξουμε στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές, όπως και την προηγούμενη φορά, που ψηφίσαμε ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, για το καλό της ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ και έχουμε μέσα στις καρδιές μας.
Αθήνα, 03 Φεβουαρίου 2019.
Με τιμή
Ολυμπία Παναγή Τραυλού