Φόβοι για δύο νεκρά αδέρφια από φωτιά σε σπίτι! Θρίλερ με εικόνες που κόβουν την ανάσα [pics]

Η φωτιά ξεκίνησε στις 04.00 τη νύχτα σε σπίτι που βρίσκεται στην Πυργέλα του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα. Δυστυχώς υπάρχουν βάσιμοι φόβοι για δύο νεκρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι διέμεναν δύο αδέλφια συνταξιούχοι, οι οποίοι εικάζεται από την αστυνομία πως είναι νεκροί, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί οι σοροί τους από τους Πυροσβέστες.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, όμως η φωτιά είχε εξαπλωθεί στο εσωτερικό του σπιτιού, προκαλώντας κίνδυνο και για τους πυροσβέστες, αφού έπεσε ακόμα και η οροφή.

Οι δύο ένοικοι του σπιτιού, είχαν σφαλίσει τα παράθυρα με λαμαρίνες, αφού πρόσφατα τους είχαν κλέψει μεγάλο χρηματικό ποσό.

Μέσα στην κατάσβεση, όμως, εξελίσσεται ένα θρίλερ, αφού δεν έχουν εντοπιστεί τα δύο αδέλφια, που δεν είναι σαφές αν βρίσκονται μέσα ή απουσιάζουν από το σπίτι τους.

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” ο διοικητής της Πυροσβεστικής Άργους, κ. Καπουράλος, είπε ότι, οι μέχρι τώρα έρευνες μέσα στο ολοσχερώς κατεστραμμένο σπίτι, δεν έχουν βρεθεί ακόμα ίχνη ζωής των δύο κατοίκων του.

Σύμφωνα πάντως, με μαρτυρίες γειτόνων, οι δύο άνδρες σπάνια φεύγουν από το σπίτι τους. Οι πυροσβέστες προχωρούν στο έργο της εκκαθάρισης και της αναζήτησης των δύο ανθρώπων.   

Στο σημείο επιχείρησε η Πυροσβεστική Άργους τέσσερα οχήματα και 8 άντρες. Στην επιχείρηση συνέδραμαν 4 άντρες και δυο οχήματα της Π.Υ. Ναυπλίου, που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί.

Παρών στη μάχη και ο διοικητής της Π.Υ. Άργους. Τα δύο ηλικιωμένα αδέρφια έμεναν μαζί στο σπίτι, το οποίο ήταν κλειστό από παντού με λαμαρίνες.

Πηγή: argolikeseidhseis.grargonafplia.gr