Γριζάτα: Συνεχίζεται η απαξίωση της δημοτικής αρχής

Έχοντας υποχρέωση την ενημέρωση των κατοίκων (μόνιμων και επισκεπτών) της κοινότητας Γριζάτων παραθέτω αποσπάσματα πρακτικών των αποφάσεων του τελευταίου συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 20/7/2018. Επίσης δημοσιοποιώ τις προτάσεις έργων που αφορούν την κοινότητά μας, για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος του δήμου Κεφαλονιάς για το έτος 2019.
Όπως θα προσέξουν οι πιο ενημερωμένοι και παρατηρητικοί οι περισσότερες προτάσεις στις αποφάσεις μας είναι επαναλήψεις. Αυτό δεν συμβαίνει τυχαία αλλά για τους πιο κάτω λόγους:
Πρώτος είναι η συνεχιζόμενη απαξίωση της δημοτικής αρχής στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής μας.
Δεύτερος λόγος η θεσμική δυσλειτουργία του Καλλικρατικού δήμου της Κεφαλονιάς ,που αν δεν αλλάξει (θεσμικό πλαίσιο αυτοδιοίκησης) θα έχει καταστροφικές συνέπειες για το νησί!
Ο τρίτος λόγος είναι η στελεχική ανεπάρκεια που συμβαίνει στη διοίκηση, σε επίπεδο ατομικής ικανότητας προσώπων όπου εδώ όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι και όποτε καλούμαστε οφείλουμε να προσέχουμε.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΓΑΛΕΤΟΣ- σύμβουλος τοπικής κοινότητας ΓΡΙΖΑΤΩΝ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Τ.Σ.ΓΡΙΖΑΤΩΝ

Αναδημοσίευση από www.kefalonianews.gr