Η Ένωση «Υπερίων» και οι “Cefalonia for ever” στο Δημαρχιακό Μέγαρο

Με ιδιαίτερη τιμή, εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρου Παρίση, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Υπερίωνα» και εκπροσώπους των “Cefalonia for ever”.

Συγκεκριμένα, η κ.Μαρία Λαδά ως Α/Πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία και η κ.Βούλα Κοντογιαννάτου, ως Ταμίας της Ένωσης και ο Διαχειριστής του Φιλο-Κεφαλληνιακού Ιταλικού Συλλόγου κ.Alessandro Maretti και η Σύζυγός του είχαν εποικοδομητική συνεργασία με τον κ.Κεκάτο.

Στόχος της συνεργασίας ήταν η ηθική και υλική υποστήριξη του «Υπερίωνα» από τον Ιταλικό Σύλλογο μετά από πρόταση της κ.Μιλένας Μεσσάρη, η οποία και συνόδευε τους Φίλους Ιταλούς.

Εξαιρετικής σημασίας ήταν οι επισημάνσεις της κ.Λαδά στο θέμα της λειτουργικής πρόσβασης των συνανθρώπων μας με Αναπηρίες.

Τέλος ο κ.Κεκάτος αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, επιβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή είναι πάντοτε πρόθυμη στη συνεργασία τόσο της Διοίκησης και των Μελών του «Υπερίωνα» όσο και όλων όσων επιθυμούν να στηρίξουν με οποιοδήποτε τρόπο τις πολύτιμες για το Νησί υπηρεσίες του.