Η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς «Συγχαίρει» την νέα Διοίκηση των ΚΤΕΛ-Κεφαλονιάς.

 

Εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχαριστίες μας στον απερχόμενο Πρόεδρο των ΚΤΕΛ κ.Κώστα Κακουράτο και τα Μέλη του προηγούμενου Δ.Σ. για τις πολύτιμες και πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον τομέα των μετακινήσεων γενικότερα και του Τουρισμού ειδικότερα, που προσέφεραν στους κατοίκους και επισκέπτες του Νησιού μας, συγχαίρουμε τον νέο Πρόεδρο κ.Σπύρο Σαμούρη και τα νέα Μέλη του Δ.Σ. για το νέο τους αξίωμα.
Είναι βέβαιο ότι η νέα ηγεσία των ΚΤΕΛ θα συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της Τουριστικής Βιομηχανίας του Νησιού μας.
Τις Ευχές μας για «Καλή Επιτυχία», στη νέα Διοίκηση, συνοδεύουν οι διαβεβαιώσεις μας, ότι η Τουριστική Επιτροπή του Δήμου Κεφαλονιάς θα είναι σε διαρκή συνεργασία , όπως άλλωστε και στο παρελθόν, με τον κ.Σαμούρη για την περαιτέρω βελτίωση των Τουριστικών υπηρεσιών στο Νησί μας.
Τέλος, η πρόταση μας να τοποθετηθούν μεμβράνες με φωτογραφίες του Νησιού μας στο πίσω παράθυρο των Λεωφορείων , για να ενισχύεται οπτικά και αισθητικά η λέξη «Κεφαλονιά» έτσι ώστε σε όλη την διαδρομή από Αθήνα για το Νησί να αποτελούν ακόμα μία «Πρόσκληση Επίσκεψης», ελπίζουμε σύντομα να υλοποιηθεί.

Ευάγγελος Κεκάτος
Α/Δήμαρχος Τουρισμού