Ιθάκη: Μεγάλη εκδήλωση κατά των εξορύξεων πετρελαίου

Το λοιπόν, μετά τη συναυλία με τη Ματούλα και τη μπάντα της στη Σάμη στις 29 Ιουλίου, είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και τη 2η μεγάλη καλοκαιρινή εκδήλωση στην Ιθάκη, 13/8 στις 19.00 στις Φρίκες.
Μια μικρή γεύση από το περιεχόμενο της εκδήλωσης :

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ανοιχτή συζήτηση από μέλη της Πρωτοβουλίας Αθήνας ενάντια στις εξορύξεις και της Ανοιχτής συνέλευσης στα Γιάννενα. Θα συζητήσουμε τις εξελίξεις, τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς μας.

Στη συνέχεια οι ξακουστοί και πολυταξιδεμένοι Sea clown siling circus, θα μας παρουσιάσουν τα ζογκλερικά, ακροβατικά και μουσικοχορευτικά τους τρικς! Μουσική, χορός, φωτιές και μπουουμ! Ελπίζουμε να έχουν καταφέρει να φτάσουν στην “Ιθάκη τους” με τη βοήθεια του Αιόλου! Αέρα στα πανιά σας παιδιά!

Και ναι μετά απ’ όλα αυτά, ήρθε η ώρα για το πρώτο ιστορικό Hip Hop Live στο νησί μας! Ο φίλος μας ο Οπλιστής το πε και το κανε “θα ξανάρθω αλάνια”! Μαζί του θα είναι με την κιθάρα της και τις μελωδίες της η Σειρένε! Δίδυμο που θα βάλει φωτιά στο δροσερό αεράκι των Φρικών!
Μετά το τέλος του Live λέμε να βγάλουμε όργανα, να ενώσουμε φωνές και γούστα και να το συνεχίσουμε όσο πάει, γιαυτό φέρτε μαζί και τα όργανα σας και το κέφι σας!

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα άτομα και τις συλλογικότητες που θα έρθουν στην Ιθάκη να στηρίξουν την εκδήλωση!
Σας περιμένουμε να έρθετε να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε, μα πάνω απ’ όλα να ενώσουμε τη ΔΥΝΑΜΗ μας ενάντια στα καταστροφικά σχέδια του κράτους! Θέλουμε το Ιόνιο να μείνει Ελεύθερο και καθαρό και δεν θα αφήσουμε να απλώσουν χέρι στις θάλασσες που μεγαλώσαμε! Το οφείλουμε στις παιδικές μας αναμνήσεις και είναι χρέος μας να έχουν τις ίδιες όλα τα παιδιά!
* Θα ακολουθήσει ανοιχτό κάλεσμα για οργάνωση στο στήσιμο της εκδήλωσης! Ιδέες και προτάσεις καλοδεχούμενες!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ
Ανοιχτή συνέλευση Κεφαλονιάς – Ιθάκης ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων