Καμιναράτα: ‘’Εθιμοτυπική επίσκεψη στον νέο πρόεδρο του χωριού μας , με την ανάληψη των καθηκόντων του’’.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κοινοτικό γραφείο από τον πρόεδρο και την γραμματέα του πολιτιστικού συλλόγου Καμιναράτων ‘’ΑΕΤΟΣ’’ για να ευχηθούν επίσημα καλή και δημιουργική θητεία στον νέο πρόεδρο του χωριού μας Χαράλαμπο Ρηγάτο , όπου άξια πήρε αυτήν την θέση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Σταθάτος Διονύσιος τόνισε πως ,συναντήσεις όπως η σημερινή μας δίνουν μία εξαιρετική ευκαιρία για γόνιμες συζητήσεις και ευρεία ανταλλαγή απόψεων. Ευελπιστούμε στην καλή συνεργασία, Συλλόγου Αθηνών Απανταχού, Κοινότητας και Εκκλησίας για την καλύτερη ανάδειξη του χωριού μας στις πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Στην συνέχεια ευχαρίστησε τον νέο πρόεδρο για την ευγενική χρηματική ενίσχυση που θα παρέχει μηνιαία στο Σύλλογο Αετό.
Τα χρήματα αυτά θα διατίθενται προς όφελος του χωριού μας.

Με την σειρά του ο νέος πρόεδρος ευχαριστεί για τις ευχές ,λέγοντας πως η διάθεση για συνεργασία είναι απαραίτητη με τους Συλλόγους Αετό και Απανταχού για την ανάδειξη του χωριού μας .Επίσης τόνισε πως θα είναι κοντά καί στην εκκλησία μας σε ότι βοήθεια του ζητήσει (χωρίς να παρεμβαίνει στο έργο των επιτρόπων).

Θα συνεχίσει το έργο των προηγούμενων προέδρων και από κοινού μαζί με το νέο ΔΣ του Αετού θα ξεκινήσουμε τις ενέργειες για την προετοιμασία της διοργάνωσης ‘’Πανκεφαλληνιακής Χορευτικής βραδιάς’’ στην Αετόσταση και την συμμετοχή μας στο καρναβάλι.

Ολοι μαζί θα φροντίσουμε για την καθαριότητα των κτιρίων του χωριού μας.

Η επόμενη συνάντηση μας θα είναι με την ανάδειξη του νέου ΔΣ ,Αετού.

Αετος Καμιναρατων