Λαογραφικό Μουσείο Καμιναράτων: Ένα ζωντανό σχολείο πολιτιστικής κληρονομιάς που χρειάζεται την συνδρομή των αρμοδίων

Άλλο ένα σχολείο θα επισκεφτεί αύριο Παρασκευή το Μουσείο Καμιναράδων.
Μετά το δημοτικό του Αγίου Γερασίμου και το σχολείο IRIS δημιουργικής απασχόλησης του Κεχριώνα, αύριο θα έρθει το 5ο δημοτικό Αργοστολίου διευθύντρια του οποίου είναι ο κ. Φανού Θεοδώρα.
Έτσι σιγά σιγά βλέπουμε ότι ο Λαογραφικό Μουσείο Καμιναράδων χωρίς την βοήθεια κανενός εκτός των συγχωριανών των μελών και των φίλων του Συλλόγου μας μετατρέπεται σε ένα ζωντανό σχολείο για να μαθαίνουν τα παιδιά μας την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Ελπίζουμε και οι αρμόδιοι να δουν τον ρόλο που μπορεί να επιτελέσει και συνδράμουν στην προσπάθεια που κάνουμε Χρειάζεται πολλά ακόμα και είμαστε σίγουροι ότι με την βοήθεια όλων θα γίνει όπως θέλουμε.
Ευχαριστούμαι πολύ την Ειρήνη Κούτση την Βασιλάτου Χρυσούλα και την Μαρία Διονυσάτου που σήμερα καθάρισαν το Μουσείο μετά την ολοκλήρωση των έργων, για να είναι αύριο έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές.
Ευχαριστούμαι επίσης όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας
βοήθησαν οικονομικά : Μαρούλη Χρήστο Χαραλαμπου, Φανού Ευανθία του Γεράσιμου , Μαρούλη Σπύρο, Σταθάτο Χρήστο Νικολάου., Χριστοφοράτου Αρχοντούλα Μαρούλη Διονύση Χαραλαμπου. Φανός Γρηγόρης Κώστα. Γαλιατσάτο Γιώργο του Βαγγέλη, Κούτση Αποστόλη Χαραλαμπου ,καθώς και τους Διονυσάτο Ντίνο, Ηλία και Ανδρέα, τον Κατσιβέλη Οδυσσέα, τον Χαρόβα Κώστα για τις εργασίες που έκαναν.
Ευχαριστούμε επίσης τον εκκλησιαστικό σύμβουλο Μαρούλη Διονύση του Μεμάγγελου που βάφει αφιλοκερδώς την εκκλησία του χωριού μας με χρώματα που έχει προσφέρει η Μαρούλη Σούλα του Κυριάκου
Σε άλλο άρθρο θα αναφερθούμε αναλυτικά.

Από το fb του Ilias Galiatsatos