Μάκης Φόρτες: Η τοπική κοινωνία ενωμένη απέναντι σε «μαφιόζικες» πρακτικές

Δίχως ενδοιασμούς καταδικάσαμε από την πρώτη στιγμή σε ραδιοφωνική εκπομπή την επίθεση κουκουλοφόρων στον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας κ. Θεόδωρο Καλογερόπουλο και μάλιστα εντός του γραφείου στην εργασία του.

Η στήριξη μας στον κ. Καλογερόπουλο και στους εργαζόμενους στο Δήμο και τα Νομικά του Πρόσωπα όπως πάντα ήταν και είναι έμπρακτη.

Η κινητοποίηση των αρμοδίων αρχών είναι δεδομένη για τη σύλληψη των κουκουλοφόρων και την αποκάλυψη των κινήτρων τους και ενδεχομένως των ηθικών αυτουργών αυτής της πρωτοφανούς επίθεσης για τα δεδομένα της Κεφαλονιάς.

Λόγω της προεκλογικής περιόδου επιβάλλεται από όλους ψυχραιμία και αποφυγή αφενός πρόσκαιρων συμπερασμάτων και αφετέρου ατυχών νουθεσιών για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Αυτού του είδους τα φαινόμενα, που έχουν ιστορικό προηγούμενο στο Αργοστόλι μόνο στα τέλη του 19ου αιώνα και τις αρχές του 20ου αιώνα με την περιβόητη για την εποχή της «Μαύρη Μοίρα», δεν έχουν καμία θέση στο Αργοστόλι και την Κεφαλονιά του 2019!

Οι δημοτικοί υπάλληλοι και σύσσωμη η τοπική κοινωνία, συνεχίζουν ενωμένοι και αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν τέτοια φαινόμενα «μαφιόζικης» πρακτικής να επικρατήσουν στην τοπική ζωή.