«Με κράτησε για να με φάει αργότερα» – Άνδρας ήταν αιχμάλωτος μιας αρκούδας επι 30 ημέρες (Σκληρές εικόνες/Video)

Η επίθεση της αρκούδας σε έναν άνδρα που είχε βγει από την πόλη Τούβα στη Σιβηρία, στο δάσος για να περπατήσει, ήταν σφοδρή. Βγήκε μέσα από τα δέντρα του επιτέθηκε, τον έγδαρε με τα μεγάλα της νύχια, τον δάγκωσε στο κεφάλι και στη συνέχεια του κατάφερε ένα ισχυρότατο χρύπημα στη σπονδυλική στήλη που την έσπασε στα δυο σαν κλαράκι.

Η αρκούδα όμως φαίνεται ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει και να τον φάει εκείνη τη στιγμή. Τον έσυρε μέχρι τη φωλιά της στις όχθες ενός ποταμού και τον άφησε εκεί να αργοπεθαίνει μέχρι να αποφασίσει να τον φάει.

Οι μέρες περνούσαν βασανιστικά αργά, ο άνδρας είχε καταφέρει να σέρνεται και να πίνει νερό από το ποτάμι αλλά δεν είχε καταφέρει να διαφύγει.

Πέρασαν 30 ημέρες και μια παρέα κυνηγών βγήκαν στο δάσος για να κυνηγήσουν αρκούδες. Ξαφνικά τα σκυλιά τους άρχισαν να γαυγίζουν μανιασμένα και να δείχνουν προς την κατεύθυνση του ποταμιού. Οι άνδρες τα ακολούθησαν και έφτασαν στην άδεια φωλιά της αρκούδας η οποία είχε βγει για να φάει.

Αυτό που αντίκρισαν θα το θυμούνται για πάντα. Είδαν μέσα στη φωλιά έναν αποστεωμένο άνδρα, έναν ανθρώπινο σκελετό. Είχε μούσια στο πρόσωπο του και ακαθαρσίες σε όλο του το κορμί. Στην αρχή τον πέρασαν για νεκρό μέχρι που είδαν ότι κουνούσε το κεφάλι του.

Τον έσωσαν τον φορτώθηκαν και αμέσως τον πήγαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τους κυνηγούς οι αρκούδες που ζουν στην συγκεκριμένη περιοχή ακολουθούν αυτή την τακτική με τα θηράματά τους, τα οποία κρατάνε κάπου, μέχρι να πεινάσουν πολύ και να τα φάνε.

Οι γιατροί στο νοσοκομείο της πόλης τονίζουν πως ο άνδρας, ζει πραγματικά από θαύμα αφού ακόμα και το δέρμα του όπως ανέφεραν είχε αρχίσει να σαπίζει.