“Μπάχαλο” τα έκανε σήμερα το υπ. Παιδείας με τα 37 τμήματα

Αναστάτωση προκάλεσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας στις πρυτανικές αρχές και στους φοιτητές του Ιονίου Πανεπιστημίου , ανακοινώνοντας τρεις φορές, από λάθος σε λάθος, τον πίνακα με τα 37 νέα  πανεπιστημιακά τμήματα των οποίων αναστέλλεται η έναρξη λειτουργίας τους, με απόφαση της υπουργού Ν. Κεραμέως.  

Αρχικά το υπουργείο Παιδείας απέστειλε στους δημοσιογράφους πίνακα με 37 τμήματα.

Μία ώρα μετά απέστειλε νέο διορθωμένο πίνακα αυξάνοντας τα τμήματα στα 38  προσθέτοντας  το τμήμα Τουρισμού του Ιουνίου Πανεπιστημίου , το οποίο ωστόσο ήδη λειτουργεί από το τρέχον ακαδημαικό έτος με 100 φοιτητές.

Η διορθωτική ανακοίνωση του υπουργείου

Η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας ότι αναστέλλεται η λειτουργία ενός τμήματος που ήδη λειτουργεί προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιονίου Πανεπιστημίου και στους φοιτητές του.

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Χρυσικόπουλος επικοινώνησε με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για να διαμαρτυρηθεί και να λάβαει  διευκρινίσεις.

Η απάντηση που έλαβε ήταν έγινε λάθος θα διορθώσουμε.

Ετσι συνεργάτης της  πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας ενημέρωσε   το  esos για το λάθος  και μας ζήτησε να δημοσιεύσουμε τον πίνακα  με τα 37 τμήματα, χωρίς το τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ 38 ΤΜΗΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΕ ΤΑ 37 ΤΜΗΜΑΤΑ

Πηγή: esos.gr