Μυρίζει… μπαρούτι στο Κουκάκι! Αντιεξουσιαστές ανακατέλαβαν τα κτίρια στην Ματρόζου και στην Παναιτωλίου!

Πρόκειται για τις δύο καταλήψεις στο Κουκάκι που πρόσφατα η αστυνομία με επιχείρησή της είχε εκκενώσει. Το ένα κτίριο βρίσκεται στην οδό Ματρόζου και το άλλο στην οδό Παναιτωλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι αντιεξουσιαστές είχαν συγκεντρωθεί και πραγματοποίησαν πορεία στο Κουκάκι διαμαρτυρόμενοι για την εκκένωση των καταλήψεων.

Ξαφνικά, η πορεία έσπασε σε δύο ομάδες. Η μία κινήθηκε προς το κτίριο της Ματρόζου και η άλλη προς το κτίριο της Παναιτωλίου. Αφού έσπασαν τζάμια και λουκέτα εισέβαλαν μέσα και ανακατέλαβαν τους χώρους, κρεμώντας και πανό.

Αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο σημείο και μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Προσαγωγές και… εν αναμονή εισαγγελέα στο Κουκάκι!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, οι προσαγωγές έχουν γίνει περιφερειακά και των δύο κτιρίων. Πρόκειται για άτομα που επιχείρησαν να προστεθούν στα άτομα που βρίσκονται μέσα.

Και στα δύο κτίρια τα άτομα έχουν ανέβει στις ταράτσες και οι αστυνομικοί τους καλούν να βγουν από τα κτίρια. Οι αστυνομικοί περιμένουν εισαγγελέα στο σημείο, κάτι που σημαίνει ότι αν δοθεί εντολή, είναι πιθανό να μπουν για να απομακρύνουν τους αντιεξουσιαστές.

Σε κάθε περίπτωση η κατάσταση είναι έκρυθμη.

Δείτε τις φωτογραφίες από το indymedia

Πηγή: newsit.gr