Ο 23ος νεκρός από κορονοϊό στην Ελλάδα – Ήταν 46 ετών

FILE PHOTO: General view of a room in the intensive care unit of the Ulm Bundeswehr hospital during a media event as they prepare for the admission of patients, while the spread of the coronavirus disease (COVID-19) continues, in Ulm, Germany, March 24, 2020. Picture taken March 24, 2020. REUTERS/Andreas Gebert/File Photo

Τους 23 έχουν φτάσει οι νεκροί στην χώρα μας από τον κορονοϊό. Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί. Ήταν ανθυπασπιστής και υπηρετούσε στο 4ο Σώμα Στρατού.

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από τον κορονοϊό στην χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Onalert.gr πρόκειται για ανθυπασπιστή 46 ετών ο οποίος υπηρετούσε στο 4ο Σώμα Στρατού. Την περασμένη Παρασκευή διαγνώσθηκε θετικός στον κορονοϊό

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και σύμφωνα με πληροφορίες είχε υποκείμενα νοσήματα. Είναι ο δεύτερος νεκρός από την ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.

Την Τετάρτη έγινε γνωστός ο θάνατος ενός ηλικιωμένου άνδρα από τον Εχίνο. Ο ορεινός οικισμός μάλιστα της Ξάνθης τέθηκε σε καραντίνα υψηλού κινδύνου για 14 ημέρες και οι κάτοικοι έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Πηγή: newsit.gr