«Πείτε της αντίο όπως θα ήθελε εκείνη» – Το Σάββατο η κηδεία της 20χρονης Sinead McNamarra που βρέθηκε κρεμασμένη στην Κεφαλονιά

Η οικογένεια της Sinead McNamarra κάλεσε όσους θρηνούν για τον χαμό της να γίνουν ένα σε όποια γωνιά του κόσμου και αν βρίσκονται και να προσευχηθούν.  Ζήτησαν όμως και κάτι άλλο ενόψει της κηδείας της 20χρονης που θα γίνει στο Σάββατο στην πατρίδα της. Να αποτίσουν φόρο τιμής φορώντας τα ρούχα που θα ήθελε η ίδια να φορέσουν. Και το ανέφεραν αυτό, γιατί το πανέμορφο κορίτσι είχε χιλιάδες ακολούθους στο instagram και ήταν αυτό που λένε influencer.

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ο αδερφός της Jake έδωσε τις λεπτομέρειες της τελετής αποχαιρετισμού της Sinead.

Ο τρόπος που έφυγε από την ζωή το 20χρονο μοντέλο παραμένει ακόμα μυστήριο. Η Sinead McNamara σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είχε μιλήσει με μέλη της οικογένειάς της κλαίγοντας λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Μίλησε επίσης και με τον αδερφή της Jake λίγες ώρες πριν ανακαλύψουν το άψυχο κορμί της. Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει: «Η οικογένιά μας περιμένει από τις ελληνικές αρχές να απαντήσουν για τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της και όσα προηγήθηκαν. Η αποθανούσα είχε τηλεφωνήσει στην μητέρα και τον αδερφό της λίγο πριν το ατυχές γεγονός για το οποίο γίνονται έρευνες».

Με πληροφορίες από Daily Mail

Αναδημοσίευση από www.newsit.gr