Σκότωσε με κτηνώδη τρόπο τα τέσσερα παιδιά του για να εκδικηθεί τη γυναίκα του – Πίστευε ότι τον απατά (pics)

Τραγικό θάνατο από τα χέρια του πατέρα τους βρήκαν τέσσερα παιδιά, ο οποίος τα σκότωσε καρφώνοντας τους τα κεφάλια με πρόκες για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του, γιατί πίστευε ότι τον απατούσε.

Η μητέρα των παιδιών, Syliva Monyela, μετέβη πριν από μερικές ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της επαρχίας του Limpopo στη Νότια Αφρική και κατήγγειλε ότι ο πατέρας τα είχε πάρει από το σπίτι χωρίς τη συγκατάθεσή της. Η καταγγελία της μητέρας έγινε την Κυριακή, δηλαδή τέσσερις μέρες πριν βρεθούν νεκρά.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους και τα τέσσερα παιδιά, ηλικίας 9, 7, 5 και 3 ετών, βρέθηκαν νεκρά σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες.

«Τα πτώματα των τριών παιδιών είχαν καρφιά στα κεφάλια και τους λαιμούς τους, ενώ το μικρότερο παιδί σκοτώθηκε καθώς δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με μία τεράστια πέτρα» δήλωσε συγγενής του πατέρα.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι ο πατέρας χρησιμοποίησε πέτρα ή σφυρί για να καρφώσει τα κεφαλάκια των παιδιών του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύει το sowetanlive.co.za, ο 52χρονος άνδρας πήγε στο σπίτι της πεθεράς του στο οποίο έμενε η εν διαστάσει σύζυγός του με τα παιδιά τους και ζήτησε να τα πάρει.

«Ήρθε στην αυλή και ζητούσε τα παιδιά. Δεν απάντησα γιατί είναι βίαιος. Τα πήρε και έφυγε», δήλωσε η γιαγιά των παιδιών.

Ο 52χρονος συνελήφθη την Πέμπτη και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο. Κατά την προσαγωγή του στο αστυνομικό τμήμα δήλωσε ότι σκότωσε τα παιδιά του για να τα κρατήσει ασφαλή από την ανεύθυνη μητέρα τους.

Πηγή: reader.gr