Στην ΑΝΜΕΖ επέστρεψε το “ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ” μετά την καταβολή εγγύησης 1.250.000 ΕΥΡΩ υπέρ της Kefalonian Lines

Λίγο μετά τις 4.00 χθες το απόγευμα το  πλοίο “ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ“ ξεκίνησε μετά την 24ωρη ταλαιπωρία του, για το δρομολόγιο Πόρος – Κυλλήνη μεταφέροντας ΙΧ και επιβάτες για λογαριασμό της IONIAN GROUP.

Θυμίζουμε πως μια ημέρα νωρίτερα το πλοίο ακινητοποιήθηκε, λόγω κατάσχεσης που προέβλεπε απόφαση των Δικαστηρίων του Πειραιά και αφορούσε αντιδικία για την αγοραπωλησία του πλοίου ανάμεσα στις εταιρείες ΑΝΜΕΖ και Kefallonian Lines.

«Η Κοινοπραξία σε συνεργασία με την ΑΝΜΕΖ Α.Ε. προέβη ήδη σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την άμεση άρση της νομικής ανωμαλίας και θα ενημερώσει το επιβατικό κοινό μόλις αποκατασταθεί η λειτουργία των δρομολογίων του πλοίου, τα οποία σήμερα και ενδεχομένως το πρωί της 12ης Ιουλίου 2018 δε θα εκτελεστούν» ανέφερε χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας, ωστόσο οι εκκρεμότητες φαίνεται να καλύφθηκαν από την εταιρεία και το πλοίο να επέστρεψε στη γραμμή της Κεφαλονιάς, με την «σημαία» της Κοινοπραξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΑΝΜΕΖ κατατέθηκε εγγυητική επιστολή ύψους 1.250.000 ευρώ υπέρ της Κefalonian lines για τυχόν ζημίες από την ακύρωσης μεταβίβασης του πλοίου και το ζήτημα θα επιλυθεί σε τακτική δίκη.

Αναδημοσίευση από: http://www.ermisnews.gr