Στο ΣΑΣ η δρομολόγηση του νέου πλοίου “Αλεξάνδρα Λ.”

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις των επόμενων ημερών σε σχέση με την ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης, καθώς στην σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η ετήσια δρομολόγηση του νέου πλοίου της Kefalonian Lines ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Λ. στις γραμμές Ζακύνθου – Κυλλήνης και Πόρου Κεφαλληνίας – Κυλλήνης, από 01/05/2018 ως 30/04/2019. Το πλοίο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην δεξαμενή μεγάλη πέτρινη δεξαμενή Βασιλειάδη του Ο.Λ.Π. για να ολοκληρώσει τον απαραίτητο δεξαμενισμό του

Συνολικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης στην συγκεκριμένη συνεδρίαση ξεπερνούν τα 120 καθώς πρόκειται για ζητήματα που αφορούν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της καλοκαιρινής περιόδου και τα αιτήματα είναι πολυάριθμα.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις που είχαν γίνει από το Λιμεναρχείο, για τη γραμμή Ζακύνθου – Κυλλήνης οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται είχαν υποβάλει αίτημα για συνολικά 14 δρομολόγια.

ΤΗΣ ΜΑΡΙΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Αναδημοσίευση από www.ermisnews.gr