Τέλος καλό, όλα καλά!

Είχα γράψει στις ΑΣΤΟΧΙΕΣ, ρωτώντας για εκείνη την υπόθεση που ήρθαν σε σύγκρουση Υπάλληλοι Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλονιάς με τον Περιφερειάρχη.

Επρόκειτο για μια μετάθεση (προσωρινή) από τη Ζάκυνθο υπαλλήλου για να χειριστεί κάποιες υποθέσεις που δεν μπορούσε η Περιφέρεια στην Κεφαλονιά.

Είχε δημιουργηθεί μεγάλο «σχίσμα» μεταξύ των υπαλλήλων και του Περιφερειάρχη. Σύγκρουση μεγάλη, κι επειδή την παρακολούθησα «live», μου έκανε πολύ εντύπωση η σφοδρότητα που ο Θόδωρος Γαλιατσάτος συγκρούστηκε μαζί τους.

Βέβαια, ο Περιφερειάρχης ήταν οργισμένος, γιατί θεωρούσε την όλη υπόθεση στημένη από το ΚΚΕ. Παρά της διαβεβαιώσεις που έδωσε, (ο Περιφερειάρχης),  ο Σύλλογος των Υπαλλήλων στην Κεφαλονιά έκανε γνωστή την υπόθεση Πανελλήνια. Καταλαβαίνετε, άρχισαν τα δελτία τύπου συμπαράστασης με συνέπεια ο Θόδωρος Γαλιατσάτος να φτάσει στα άκρα.

Όπως πληροφορήθηκα, «τέλος καλά όλα καλά». Το θέμα διευθετήθηκε από το Υπουργείο με τον «Κλεισθένη»  κι έτσι οι ανησυχίες των υπαλλήλων διευθετήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

(Η φωτο είναι από κείνη την συνεδρίαση όλο ….οργή).

Σ.Α.

Αναδημοσιευση από www.kefalonianews.gr