Το πρώτο κουδούνι στο Ληξουρι-Το μήνυμα Κατσιβελη (pics)

Μήνυμα του Δημάρχου Ληξουρίου στους μαθητές
“Αγαπητοί μαθητές,

Εύχομαι η σημερινή πρώτη μέρα στο σχολείο, να σηματοδοτήσει μια πορεία γεμάτη όμορφες στιγμές και αμέτρητες εμπειρίες που στο τέλος θα συνοδευτεί από τις επιτυχίες που ο καθένας σας ονειρεύεται.

Μέσα από τα θεμέλια που χτίζει η οικογένεια και το σχολείο αποκτάτε τα εφόδια και τις βάσεις που χρειάζεστε για να συνεχίσετε την προσπάθειά σας και να διαμορφώσετε μια προσωπικότητα ακέραιη.

Εμείς από την πλευρά μας, θα είμαστε κοντά σας για να επιλύουμε τα πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας και ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις σας με τον πιο άμεσο τρόπο.

Ταυτόχρονα με την έναρξη των εργασιών αποκατάστασης των σχολικών κτιρίων μπορούμε να αντιμετωπίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Πέραν όμως από τον καθημερινό αγώνα των μαθημάτων, μην ξεχνάτε να χαίρεστε όλες τις όμορφες ανέμελες στιγμές, οι οποίες θα μείνουν αλησμόνητες σε όλη την υπόλοιπη ζωή σας.

Σας εύχομαι καλή αρχή και καλή πρόοδο και στους εκπαιδευτικούς σας καλή επιτυχία στο έργο τους.

Γεώργιος Κατσιβέλης

Δήμαρχος Ληξουρίου”

Τον Δήμαρχο Ληξουρίου, εκπροσώπησαν:

Στο Πετρίτσειο Γυμνάσιο ο κ. Γάλεμπ Ντιουάνι, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο και στο ΓΕΛ ο κ. Χρήστος Βολτέρας, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και στο ΕΠΑΛ ο κ. Μάκης Γαλανός και στην Αγία Θέκλη ο κ. Δημήτρης Μαρκέτος