“Ακούει” το “Μέγαρο”; 7 φωτιστικά από Δήμο Περιστερίου στα Καμιναράτα!

Μετά από αίτηση  του Συλλόγου μας προς το δήμο Περιστερίου ο αντιδήμαρχος κ. Ποθητός Κωνσταντίνος  μας ενέκρινε 7 φωτιστικά  για τον κοινοτικό φωτισμό. 

?

Είναι η δεύτερη φορά που ο δήμος Περιστερίου μας παραχωρεί φωτιστικά.

όπως γνωρίζουμε όλοι και δυστυχώς βιώνουν όσοι κατοικούν στο χωριό και ιδιαίτερα τον χειμώνα, το πρόβλημα του κοινοτικού φωτισμού είναι  πολύ μεγάλο αφού τα περισσότερα σώματα είναι σε κακή κατάσταση και  δεν έχουν αλλάξει από το 1970 που τοποθετήθηκαν.

Εκτός βέβαια η αλλαγή 18 φωτιστικών πριν 2 χρόνια  όταν ο δήμος Περιστερίου μας έδωσε άλλα 8 και άλλα 10 πρόσφερε στο χωριό ο κ. Κούτσης Αποστόλης.

Ακόμα χρειάζονται αρκετά αλλά πιστεύουμε  σε λίγο καιρό να έχουν αλλάξει όλα  με φωτιστικά κλειστού τύπου και επιτέλους να λυθεί αυτό το πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο κ κ. Ποθητό Κωνσταντίνο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας.

Να σημειώσουμε  ότι πολλές φορές ο δήμος Περιστερίου έχει ανταποκριθεί σε αιτήματά μας  και μας έχει παραχωρήσει διάφορα  πράγματα όπως κάδους απορριμμάτων, παγκάκια , όργανα παιδικής χαράς και κομπιούτερ.

Στον δήμο Περιστερίου ζουν δραστηριοποιούνται και προσφέρουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες Καμιναράδες. 

Αναδημοσίευση από www.kaminarata.gr