Υπογραφές στο “Μέγαρο”: Εντός του Σεπτέμβρη ξεκινάει το έργο της ανάπλασης της Κυανής Ακτής

Υπεγράφη σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου 2018, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, παρουσία του Δημάρχου Κεφαλλονιάς, κ. Αλέξανδρου Παρίση, και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, κ. Διονυσίου Λυκούδη, ανάμεσα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ. Αλέξανδρο Μοσχονά, και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ  ΑΤΕ», κ. Κυριάκο Χαϊδεμένο, η σύμβαση για το έργο «Αξιοποίηση Λιμενικής Ζώνης Κυανής Ακτής».

Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν εντός του Σεπτεμβρίου και ο προσδοκώμενος χρόνος ολοκλήρωσής τους είναι ο Μάρτιος του 2019.

Πρόκειται για ένα έργο πνοής του Δήμου Κεφαλλονιάς, με στόχο να αναδείξει την Πρωτεύουσα του νησιού μας, να συμβάλει στην ολοκλήρωση του οράματός της Δημοτικής Αρχής για το «Νέο Αργοστόλι», καθώς και στη γενικότερη ανάπτυξη του τόπου μας.

Η Δημοτική Αρχή, μετά την παράδοση των έργων της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης από την Γέφυρα «De Bosset» μέχρι την Λαχαναγορά, της Κεντρικής Πλατείας Βαλλιάνου και του δρόμου Π. Βαλλιάνου, συνεχίζει απτόητη, παρά τις δύσκολες οικονομικές και δημοσιονομικές συνθήκες στις οποίες βρίσκεται η χώρα, να «παράγει» ανάπτυξη και να βελτιώνει το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της Κεφαλονιάς. Άλλωστε, σύντομα θα ξεκινήσουν και τα έργα της ανάπλασης-πεζοδρόμησης της 21ης Μαΐου, της Ριζοσπαστών και της οδού Λαυράγκα.

Από εδώ και στο εξής, μια και μοναδική είναι η επιθυμία της Δημοτικής Αρχής και συνοψίζεται σε μια φράση: Έπεται συνεχεια!

Γραφείο Επικοινωνίας  Δήμου Κεφαλονιάς