Ένα τριήμερο φεστιβάλ ανοιχτού χώρου με σύνθετο πρόγραμμα, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί αν δεν συνδράμουν πολλοί και με πολλούς τρόπους. Για την υλοποίηση του Traverso Festival 2019 βοήθησαν οι παρακάτω τους οποίους ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να μας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες συνεργασίας στο μέλλον!

Nini Baltsavia για την φιλοτέχνηση της αφίσας και Creative Services για την επιμέλεια του έντυπου υλικού
Panaiotis Agathos για την φιλοτέχνηση του graffiti της εισόδου που αποτελεί και το φετινό μας «δώρο» στον χώρο που μας φιλοξενεί κάθε χρόνο
Marinos Sklavounakis για την πολύπλευρη και διαχρονική του υποστήριξη στο σύνολο του φεστιβάλ
Δημοτικό Διαμέρισμα Λακήθρας και ΚΕΔΗΚΕ για την υποστήριξη με βασικό εξοπλισμό και υποδομές. Επίσης τους περιοίκους της Καλλιθέας που εξαρχής αγκάλιασαν το φεστιβάλ και είναι υπομονετικοί με την φασαρία ως αργά τις μέρες του φεστιβάλ.
Island Sounds για την υποστήριξη του ήχου και της εικόνας
Τους χορηγούς μας για την οικονομική τους συνδρομή και την βοήθεια τους σε είδος
Τα ΜΜΕ που πρόβαλλαν το φεστιβάλ και ιδιαίτερα τους χορηγούς επικοινωνίας μας Kiss Fm 100.6 – Kefaloniatetarto και Κεφαλονίτικα Νέα για την αναλυτική και συστηματική προβολή
Την Ανοιχτή Συνέλευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης ενάντια στην Εξόρυξη Υδρογονανθράκωνπου με την επιμελημένη της παρουσία της στον χώρο ευαισθητοποίησε τους επισκέπτες για ένα ζήτημα που θεωρούμε μείζον και επείγον.
Τους εθελοντές που εργάστηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας του φεστιβάλ για την προθυμία αλλά και για την πολύτιμη βοήθειά τους. Επίσης ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας βοήθησαν με εξοπλισμό και ιδέες.
Όσους συμμετείχαν επί σκηνής, επί οθόνης και στις παράλληλες δράσεις, καθώς αυτοί είναι η ραχοκοκαλιά του φεστιβάλ και το στήριξαν με την ψυχή τους
Και ασφαλώς όλους εσάς που αγκαλιάσατε το φεστιβάλ, που ήρθατε στην Καλλιθέα και μοιραστήκατε μαζί μας αυτό το μικρό θαύμα στην καρδιά του Κεφαλονίτικου καλοκαιριού!

Πάντα από καλό ν’ ανταμώνουμε!

Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο