ΙΕΚ Κεφαλονιάς: Ασημένιο μετάλλιο σε Μεσογειακός διαγωνισμός για chef και pastry Chef (pics)

Από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος  ο 1ος Μεσογειακός διαγωνισμός για chef και pastry Chef.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθηκε  21-23 Φεβρουαρίου 2020 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αναφερόταν σε επαγγελματίες chef/ μάγειρες και pastry chef/ ζαχαροπλάστες,

Σε νέους ηλικίας έως 25 ετών καθώς και σε σχολές από την Ελλάδα και τις χώρες της Μεσογείου.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας Worldchefs, εφαρμόζοντας το σύστημα βαθμολόγησης Worldchefs Competition Management System που διασφαλίζει το αδιάβλητο του διαγωνισμού.

Με σύγχρονες κατηγορίες ατομικών και ομαδικών διαγωνισμών, αξιόλογα βραβεία, και την ευκαιρία γνωριμίας με καταξιωμένους chef από όλο τον κόσμο ο 1ος

Μεσογειακός Διαγωνισμός by Chef’s Club of Greece στοχεύει να γίνει θεσμός της Μεσογείου.

Από το ΙΕΚ Κεφαλληνίας οι Σπουδαστές

Παρουσίασαν Κεφαλλονίτικο πρωινό κατασκευασμένο με μοντέρνες τεχνικές.

Πήραν ασημένιο μετάλλιο. Ο κόουτς Μελισσαρατος Μάκης και σπουδαστές Δ ΙΕΚ Κεφαλληνίας Τζουγανατου Μαρίνα. Tζανετατου Αμαλία. Νίνο Βαχανια