Γενέθλια είχε εχθές η Μαρία Μπεκατώρου και πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να της ευχηθούν για αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της, όμως είναι στα καλύτερά της, αφού τόσο τα προσωπικά όσο και τα επαγγελματικά βρίσκονται σε μια ισορροπία.

Αυτή την περίοδο, η οικοδέσποινα του παιχνιδιού «Still Standing» προετοιμάζεται για το «Your Face Sounds Familiar«, που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή στον Ant1. Η ξανθιά παρουσιάστρια είναι ενθουσιασμένη με την έναρξη του show μεταμφιέσεων, αφού αγαπά πολύ το συγκεκριμένο project.Την εν λόγω χαρά, μάλιστα, έχει μοιραστεί πολλές φορές και δημοσίως.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και καθημερινά μας δείχνει διάφορες στιγμές από τη ζωή της. Αυτή τη φορά, η ίδια μας αποκάλυψε το δώρο που δέχτηκε από τη μητέρα της με αφορμή τα γενέθλιά της. Όπως θα δεις, πρόκειται για μια κατακόκκινη τούρτα σε σχήμα καρδιάς. «Η τουρτίτσα της μανούλας μου», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δες τη φωτογραφία:

Πηγή: tlife.gr