Αρχική Life Style «Ξινό» το ταξίδι των 2.300 ευρώ για νεαρή τουρίστρια: Της επιτέθηκε σεξουαλικά...

«Ξινό» το ταξίδι των 2.300 ευρώ για νεαρή τουρίστρια: Της επιτέθηκε σεξουαλικά ο αχθοφόρος (pics)

Τρομοκρατημένη δηλώνει μια τουρίστρια από τη Βρετανία μετά από σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον αχθοφόρο του ξενοδοχείου όπου είχε πάει για διακοπές στο Πράσινο Ακρωτήριο.

Η 26χρονη Μέγκαν Χολμς βρέθηκε στο νησί του Ατλαντικού για να γιορτάσει τα γενέθλιά της πέρυσι και, όπως η ίδια καταγγέλλει στη «The Sun» ο υπάλληλος του ξενοδοχείου τη φίλησε και τη θώπευσε στο δωμάτιό της, καταστρέφοντας το ταξίδι της για το οποίο είχε ξοδέψει σχεδόν 2.300 ευρώ.

«Είχα μόλις γυρίσει στο δωμάτιο μετά από μια βουτιά στην πισίνα. Ήμουν μόνη μου γιατί η μητέρα μου νοσηλευόταν με πνευμονία σε ένα τοπικό νοσοκομείο και ξαφνικά χτύπησε η πόρτα μου και ήταν ο αχθοφόρος και μου είπε ότι είχε ένα μήνυμα για μια δραστηριότητα που είχαμε κανονίσει στη διάρκεια των διακοπών μας» περιγράφει η Μέγκαν.

«Ήμουν τυλιγμένη με μια μεγάλη πετσέτα και περίμενα το φαγητό. Άνοιξα την πόρτα και ο υπάλληλος με ρώτησε αν ήμουν μόνη και όταν απάντησα ότι η μητέρα μου έλειπε “μπούκαρε” στο δωμάτιο» συνεχίζει.

«Μετά με ρώτησε αν είχα πιει τη σαμπάνια που είχε φέρει νωρίτερα για τα γενέθλιά μου και μου είπε να πιούμε μαζί. Ήταν πολύ επίμονος, οπότε του έβαλα σαμπάνια σε ένα μικρό ποτήρι, ελπίζοντας ότι θα φύγει όταν τελείωνε. Ένιωθα άσχημα γιατί φορούσα μόνο την πετσέτα. Έτσι του έδειξα την πόρτα λέγοντας του να φύγει αλλά αυτός με στρίμωξε, με φίλησε στο λαιμό και με θώπευσε» καταλήγει η Χολμς.

Η τουρίστρια αναφέρει ότι κατήγγειλε στο ξενοδοχείο το συμβάν αλλά «ο μάνατζερ μετέφραζε στη γλώσσα τους και δεν καταλάβαινα τίποτα».

Πηγή: reader.gr