Μετά από τις μαραθώνιες συναντήσεις στην Αθήνα με θεσμικούς παράγοντες ο δήμαρχος Ληξουρίου κ. Κατσιβέλης κατάφερε να πετύχει την διοργάνωση του παγκοσμίου πρωταθλήματος ενόργανης στο Ληξούρι τον Σεπτέμβριο του 2020 παράλληλα με την έναρξη της σχολικής περιόδου.

Πως τα κατάφερε?

Στο πρώτο συμβούλιο του Δήμου δήλωσε ότι ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ το λύκειο ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ  τους μαθητές να μπουν μέσα γιατί έχει όραμα ένα ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ. Σημειώνοντας ότι δεν έχουμε  ούτε υποβάλει πρόταση ούτε έχουμε χρηματοδότηση!!!!

( Αφέλεια ; )

Έρχεται σήμερα λοιπόν και δηλώνει ότι οι εργασίες επισκευής είναι μέσα στα χρονοδιαγράμματα (Ιούνιος 2020) και ότι μέσα στις επόμενες μέρες ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ!!! (2,5 χρόνια ως αντιδήμαρχος και δήμαρχος δεν ήταν προτεραιότητα του μάλλον).

Σεπτέμβριος του 2020 λίγο πριν την έναρξη της σχολικής περιόδου θα έχουμε στο Ληξούρι ΕΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ και τον Κατσιβέλη να αρνείται να μπει μέσα περιμένοντας το νέο λύκειο !!!

Τότε λοιπόν θα αναγκαστεί να κάνει μια εντυπωσιακή “κωλοτούμπα” και να δεχτεί τα παιδιά να φύγουν από τα κοντέινερ που ταλαιπωρούνται 5 χρόνια τώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εξασφαλίσει ήδη το χρυσό μετάλλιο στην “ανακυβίστιση” με την απονομή των μεταλλίων να την κάνει τιμής ένεκεν ο γυμναστής κ.Μαντζουράτος.

«Δον Κιχώτης»