Αυτή η νίκη δεν χάνεται! Μεγάλη βραδιά για τον Θεόφιλο και την «Δημοτική Συμπολιτεία»!

«Πλημμύρισε» από κόσμο η πλατεία Αργοστολίου! Το μέγα πλήθος που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Αργοστολίου έδειξε αυτό που εδώ και καιρό έχει αρχίσει να φαίνεται.

Πως αυτή η νίκη του Θεόφιλου Μιχαλάτου και της «Δημοτικής Συμπολιτείας» δεν χάνεται. Μια μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση, ολοκληρώθηκε με τον Θεόφιλο να «πνίγεται» στις αγκαλιές των φίλων της παράταξής του!

Το μήνυμα της νίκης στάλθηκε από την Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου. Και εκεί εμφανίστηκε ένας Θεόφιλος αληθινός, ένας Θεόφιλος με όραμα, ένας Θεόφιλος έτοιμος μαζί με τους συνοδοιπόρους του υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους στην «Δημοτική Συμπολιτεία» είναι έτοιμος να αλλάξει την… ρότα που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια η Κεφαλονιά και ο νέος Δήμος Αργοστολίου.

«Σας μιλάω με την καρδιά μου. Καθαρά και χωρίς μαύρα που κρύβουν την ψυχή» «Δεν μπορώ να σας μιλήσω , με έναν πολιτικό λόγο που ξέρουν οι πολιτικοί. Αυτόν τον λόγο δεν τον έμαθα ποτέ Σας μιλάω όμως με την καρδιά μου Έτσι θα σας μιλάω πάντα. Με μάτια καθαρά.

Εμένα δεν θα με δείτε ποτέ με τα μαύρα γυαλιά  που κρύβουν την ψυχή του ανθρώπου» ήταν τα λόγια του και συνέχισε: «Θέλω ακόμα να κάνω ξεκάθαρο ότι δεν ανταγωνίζομαι  και δεν ανταγωνιζόμαστε τον Μάκη Φόρτε, τον Αλέξανδρο Παντελειό, τη Λαϊκή Συσπείρωση

. Θεωρούμε ότι όλοι κινούνται στην ίδια κατεύθυνση από διαφορετικές αφετηρίες , αλλά στην ίδια κατεύθυνση  για την μετατροπή και το τέλος αυτής της θλιβερής διακυβέρνησης  της Κεφαλονιάς αυτά τα 9 χρόνια».

Στην ομιλία του ο κ. Μιχαλάτος έστρεψε τα βέλη του στον Δήμαρχο Αλέξανδρο Παρίση, τονίζοντας πως δεν «κυβερνάει» αυτός τον Δήμο: «Δεν βλέπω σαν αντίπαλο μου τον κ. Παρίση. Και δεν τον βλέπω γιατί δεν διοικεί αυτός τον Δήμο. Δεν είναι ο δήμαρχος της πόλης. Δεν είναι ο δήμαρχος της Κεφαλονιάς. Την παραχώρησε αυτήν την ιδιότητα την έκανε δώρο. Δεν θέλησε να είναι δήμαρχος. Επέλεξε ο ίδιος το ρόλο του δεύτερου . Αποφάσισε ο δήμαρχος της Κεφαλονιάς να είναι ο Διονύσιος Λυκούδης. Και τώρα έπρεπε ο Αλέκος Παρίσης να μιλήσει καθαρά. Να πει δηλαδή στους Κεφαλλονίτες. Είμαι ένα όχημα. Είμαι ένα αυτοκίνητο. Είμαι ένα μέσο μεταφοράς που θα μεταφέρω Τον Διονύση τον Λυκούδη στο Δήμο. Σε αυτόν θα παραδώσω αυτόν τόπο. Για αυτό κατεβαίνω στις εκλογές. Δεν θέλω να εκλεγώ Δήμαρχος Θέλω όμως να κάνω Δήμαρχο τον Διονύση Λυκούδη.  Αυτό έπρεπε να πει ο Αλέκος Παρίσης, αλλά δεν το είπε. Αλέκο Παρίση δεν μπορείς να κρυφτείς άλλο πια.  Μέσα στο δημοτικό κατάστημα, πίσω από την κουρτίνα. πίσω σου  είναι ο Διονύσης ο Λυκούδης. Γι’ αυτό  θα φύγουμε από το δημοτικό μέγαρο. Γι αυτό θα γίνει πινακοθήκη όπως προορίζεται. Γιατί θέλουμε να κατεβάσουμε τις κουρτίνες Γιατί δεν θέλουμε κανέναν να κρύβεται πίσω από το Δήμαρχο»

Στην ομιλία του ο Θεόφιλος Μιχαλάτος, έδωσε και απαντήσεις στα όσα εντέχνως αφήνουν κάποιοι να ακούγονται: «Λένε ότι ο Θεόφιλος έχει πολλές επιχειρήσεις . Θα το πω όμως καθαρά κ. Παρίση. Ο Θεόφιλος όμως δεν απέκτησε ποτέ 3 καράβια , όταν ήταν δήμαρχος. Δεν απέκτησε ξενοδοχείο όταν ήταν δήμαρχος. Δεν έφτιαξε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων όταν ήταν δήμαρχος. Όχι αυτό δεν το έκανα εγώ Εσείς κ. Παριση . Εσείς και ο αναπληρωτής σας πρέπει να δώσετε εξηγήσεις και  επρεπε να το είχατε κάνει ήδη».

«Θα δώσουμε την μάχη μαζί με τον Μάκη Καούκη. Είναι μαζί μας, είναι κοντά μας». Ο Θεόφιλος, δεν ξέχασε τον Μάκη Καούκη, που πριν λίγες μέρες έφυγε ξαφνικά από κοντά μας και είπε: «Θα δώσουμε την μάχη μαζί με τον Μάκη Καούκη. Είναι μαζί μας, είναι κοντά μας» και κλείνοντας την ομιλία του τόνισε: «Είμαστε περισσότεροι από αυτούς σήμερα εδώ και αυτό θα φανεί και την Κυριακή στην κάλπη!». Πραγματικά ήταν μία μεγάλη βραδιά για τον Θεόφιλο Μιχαλάτο και την παράταξή του την «Δημοτική Συμπολιτεία». Μια βραδιά που στους παλιούς θύμισε μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις σπουδαίων πολιτικών που έφταναν στην Κεφαλονιά! Στην συγκέντρωση το παρών έδωσε και ο επικεφαλής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με την παράταξη «Επτανησιακή Προοπτική» Αλέξης Αλεξάκης, ο οποίος είχε μόλις πριν ολοκληρώσει την δική του συγκέντρωση στην Κεφαλονιά

Παρακάτω εικόνες απο την μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση

ΑΥΤΗ Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ !!!

Gepostet von Δημοτική Συμπολιτεία – Θεόφιλος Μιχαλάτος am Freitag, 24. Mai 2019

Πηγή: www.inkefalonia.gr