Αγαπητό kefalonia magazine

Υπάρχει αύριο μία πολύ σημαντική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αργοστολίου. Δεν αναφέρομαι σε αυτήν που θα συζητηθεί ο προυπολογισμός του Δήμου (πολύ σημαντική), αλλά σε μία άλλη που θα ακολουθήσει, κατεπείγουσα και πρόκειται να συζητηθούν 3 μεγάλες παρεμβάσεις που πρόκειται να κάνει η νέα Δημοτική Αρχή του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Οι 2 αφορούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις  του Δήμου που στην κυριολεξία θα αλλάξουν όψη και η 3η στην διαχείριση απορριμμάτων.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

  1. Γήπεδο Διλινάτων:Αποδοχή Μελέτης « Εργασίες Τοποθέτησης Συνθετικού Χλοοτάπητα και λοιπές εργασίες Ανακαίνισης γηπέδου Διλινάτων » Εισηγητής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών: Διονύσιος Μινέτος. Το θέμα χαρακτηρίζεται επείγον λόγω καταληκτικής ημερομηνίας ένταξής του για χρηματοδότηση στο πρ/μα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ μέχρι 28/02. Με την αποδοχή της μελέτης ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση του έργου για το οποίο έχει δεσμευθεί η Δημοτική Αρχή και θα λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα στον τοπικό αθλητισμό
  2. Γήπεδο Κεραμειών: Αποδοχή Μελέτης «Εργασίες Βελτίωσης & Συντήρησης γηπέδου Κεραμειών». Εισηγητής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών: Διονύσιος Μινέτος. Το θέμα χαρακτηρίζεται επείγον λόγω καταληκτικής ημερομηνίας ένταξής του για χρηματοδότηση στο πρ/μα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ μέχρι 28/02. Άλλη μία σημαντική παρέμβαση για τον τοπικό αθλητισμό στην περιοχή της Λειβαθούς.
  3. Συνολική παρέμβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις: Υποβολή Αιτήματος Ένταξης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, Πρόσκληση ΙV – Κατασκευή, Επισκευή & Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων των Δήμων της Δράσης « Βελτίωση & Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Αργοστολίου». Εισηγητής Αντιδήμαρχος Δ/νσης Προγραμματισμού : Γεώργιος Τσιλιμιδός Το θέμα χαρακτηρίζεται επείγον λόγω καταληκτικής ημερομηνίας ένταξής του για χρηματοδότηση στο πρ/μα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ μέχρι 28/02
  4. Διαχείριση αποβλήτων: Αποδοχή της Μελέτης ¨ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ¨. Εισηγητής, Αντιδήμαρχος, Διονύσιος Μινέτος. Το θέμα χαρακτηρίζεται επείγον λόγω καταληκτικών ημερομηνιών που έχουν τεθεί από το αρμόδιο Υπουργείο(28/2) και εν συνεχεία ¨Έγκριση σχεδίου σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου Αργοστολίου και ΕΔΑΚΙ ΑΕ-ΟΤΑ για το έργο ¨Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αποβλήτων Κεφαλλονιάς¨.

Για το τελευταίο θέμα διαβάστε αναλυτικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

Mega πρότζεκτ για 40 εργοστάσια απορριμμάτων σε όλη τη χώρα-Ένα στην Κεφαλονιά

Ο Τοπικός αναλυτής