«Δεν ήξερα ότι με κατέγραφαν, η κυβέρνηση έκανε μεγάλη πατάτα και πέρασε στο περιθώριο. Απέτυχε στο θέμα διαχείρισης του μεταναστευτικού» τόνισε

ΟΠεριφερειάρχης Βορείου ΑιγαίουΚώστας Μουτζούρης όχι μόνο δεν έριξε… νερό στο κρασί του, ύστερα από τη συνομιλία με τον κ. Γεραπετρίτη που είχε και τις χειρονομίες που έκανε, αλλά είπε ότι θα μιλάω όπως θέλω ιδιωτικά, ενώ πρόσθεσε ότι δεν γνώριζε ότι τον κατέγραφαν κάμερες. Παράλληλα, επιτέθηκε στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι «έκανε μεγάλη πατάτα με τα ΜΑΤ που έφερε εδώ».

«Είμαι βέβαιος ότι όταν έχετε ιδιωτικές συνομιλίες θα κάνετε πολλές χειρονομίες. Θα παριστάνω την Οσία Τερέζα; Ημουν σε ένα στρατόπεδο τρεις ώρες και προσπαθούσα να προστατεύω τα ΜΑΤ που τρώγανε πέτρες και καπνογόνα. Την ιδιωτική συνομιλία θα την κάνω όπως θέλω όχι όπως θα μου υποδείξετε εσείς. Δεν ήξερα ότι με κατέγραφαν» είπε μιλώντας στο Open TV.

«Δεν είπα κάτι το ιδιαίτερο, εσείς τα μεγαλοποιείτε, σας βολεύει να το κάνετε. Διαμόρφωσε κλίμα η κυβέρνηση και τα ΜΑΤ. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κ. Κουμουτσάκος (σ.σ.: ήταν στο στούντιο). Εγώ εξελέγην ανεξάρτητος με χιλιάδες ψήφους, θα τους τιμήσω τους Χιώτες και τους Λέσβιους που με ψήφισαν. Δεν έκανα διάλογο, εκείνη την ώρα έκανα μονόλογο με συνομιλητή στο τηλέφωνο. Παραποιείτε την αλήθεια» πρόσθεσε.

Μιλώντας με τον κ. Κουμουτσάκο, ο οποίος του είπε ότι «δεν συνομιλώ μαζί σας αν δεν ζητήσετε συγγνώμη από τον πρωθυπουργό» του απάντησε πως: «Δεν συνομιλώ καν μαζί σου, εσύ παρεμβαίνεις στα λόγια μου. Κάνατε πατάτα, εσείς και η κυβέρνησή σας περάσατε στο περιθώριο. Αποτύχατε στο θέμα της διαχείρισης του μεταναστευτικού. Διακοσμητικό στοιχείο είστε. Είστε ο τελευταίος που θα επιθυμούσα να συνομιλώ…»

Πηγή: ethnos.gr