Πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα στη Σάμη, σε ανοικτή λαϊκή συνέλευση, η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, για τις εθνικές εκλογές της 7/7/19.
Παρόντες οι: Ελένη Συμεωνίδου, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνη για τα ιόνια νησιά, ο Σπύρος Παγώνης, γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς & Ιθάκης και οι υποψήφιοι βουλευτές στο νομό μας, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και Αριστοτέλης Μπατιστάτος. Απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η τρίτη υποψήφια βουλευτής, Άννα Σταθοπούλου – Δευτεραίου.
Η συνέλευση ξεκίνησε με εισήγηση του Σπύρου Παγώνη, ακολούθησαν τοποθετήσεις των δύο υποψηφίων και της Ελένης Συμεωνίδου.
Η συνέλευση ολοκληρώθηκε, με συζήτηση μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των πολιτών που παραβρέθηκαν σε αυτήν.
Τέθηκαν αρκετά ζητήματα, «εξορύξεις, υγεία, μεταφορικό ισοδύναμο, νομοθετικό έργο, ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, οικονομία κλπ».

Το παρών έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς & Ιθάκης, Παναγής Δρακουλόγκωνας, ο οποίος αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε σε όλη τη θητεία του, με την βουλευτίνα του νομού μας, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, καθώς επίσης και με τη κυβέρνηση, συνεργασία, που όπως είπε, απέδωσε καρπούς.
Έκλεισε δηλώνοντας: «Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό μας, διότι αν δεν υπήρχε αυτή η κυβέρνηση και η Αφροδίτη, πολλά δεν θα είχαν γίνει στο νομό μας, ή δεν θα είχαν δρομολογηθεί».
Στα δυο βίντεο που ακολουθούν, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη διαδικασία.
Στο πρώτο τις τοποθετήσεις των υποψηφίων βουλευτών, του γραμματέα της Ν.Ε. και της Ελένης Συμεωνίδου.
Στο δεύτερο, τη συζήτηση που ακολούθησε.
Τάσος Καβαλλιεράτος.

Αναδημοσίευση από www.samikefalonias.wordpress.com

DSC_9600DSC_9601DSC_9602DSC_9603DSC_9604DSC_9605DSC_9606DSC_9607DSC_9608DSC_9609DSC_9610