Σε λιγότερο από 1 μήνα προεκλογικής περιόδου 7.413 πολίτες της Α’ Αθηνών με γνώρισαν και με εμπιστεύθηκαν! Μπορεί να μην εκλέχθηκα Βουλευτής, ήξερα εξάλλου από την αρχή τις πολιτικές δυσκολίες της συγκεκριμένης περιφέρειας, όμως είμαι πολύ χαρούμενη που και ως Υποψήφια συμμετείχα ενεργά στην προσπάθεια απαλλαγής της χώρας μας από τη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ!

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!

Συγχαρητήρια στον Kyriakos Mitsotakis που πέτυχε μια ρωμαλέα αυτοδύναμη νίκη, συγχαρητήρια σε όλους όσους τίμησαν τη “φανέλα” της παράταξης μας και από εδώ και πέρα σκληρή δουλειά ώστε γρήγορα να έρθουν καλύτερες μέρες στη πατρίδα μας!

ΥΓ: Ως Υποψήφια που επέλεξα να εγκαταστήσω το πολιτικό μου γραφείο στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών, είμαι χαρούμενη για ακόμη έναν λόγο: Η Χρυσή Αυγή δεν θα βρίσκεται στην επόμενη Βουλή! Αυτό και μόνο αποτελεί μια μεγάλη νίκη για τη Δημοκρατία μας.

ΥΓ2: Θέλω να ευχαριστήσω και από εδώ τους ανθρώπους που έδωσαν μαζί μου αυτό τον αγώνα και ιδιαίτερα τον Στέλιο, τον Κώστα, την Κατερίνα, τον Μάκη, τον Ανδρέα, τον Βασίλη, την Λίνα, την Χάρις, την Έφη, τον Χρήστο, τον Δημήτρη, την Πέπυ, τον Μάριο, την Γωγώ, τον Παναγιώτη, τον Γιώργο, το Σπύρο, το Θωμά, τον Οδυσσέα, τον Ντίνο, τον Ιάκωβο την οικογένεια μου και αμέτρητους άλλους φίλους που βρέθηκαν όλο αυτό το διάστημα στο γραφείο μου.