Στη Νότια Αφρική ένας αγανακτισμένος οπαδός της γηπεδούχου ομάδας Γ΄κατηγορίας μπήκε με το αυτοκίνητο μέσα στο γήπεδο ποδοσφαίρου και κυνηγούσε διαιτητή και αντιπάλους

Ολα τα είχαμε δει στα γήπεδα του ποδοσφαίρου αλλά αγανακτισμένο οπαδό να μπουκάρει με τετρακίνητο πολυτελείας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα κορνάροντας το είδαμε πρώτη φορά.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε ντέρμπι της Γ΄κατηγορίας του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Νότιας Αφρικής.

Ο οπαδός της γηπεδούχου ομάδας έγινε έξω φρενών με τις αποφάσεις του διαιτητή και με αυτά που έβλεπαν τα μάτια του και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Σε ανύποπτο χρόνο και ενώ η μπάλα παίζονταν στην άλλη μεριά του γηπέδου έβαλε ταχύτητα και πήρε φόρα με το βαρύ πολυτελές τετρακίνητο.

Προφανής στόχος του ήταν ο διαιτητής ο οποίος γλίτωσε παρά τρίχα και τις δύο φορές που επιχείρησε να τον χτυπήσει με το βαρύ SUV BMW.

Ο αγανακτισμένος οπαδός αφού έκανε στροφή 360 μοιρών στράφηκε για δεύτερη φορά προς τον διαιτητή και τον επόπτη αλλά και προς τον αντίπαλο πάγκο όπου παίκτες και προπονητές άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν. Τελικά σταμάτησε μπροστά από τον πάγκο της ομάδας του μέσα σε αποθέωση από τους οπαδούς της γηπεδούχου… Τα τζάμια του SUV ήταν φιμέ ενώ η αστυνομία αναζητά τον δράστη…

https://youtu.be/9RJn7HhOhnY?t=1

Πηγή: ethnos.gr