Ενωμένη εμφανίστηκε η γαλάζια παράταξη του νησιού μας στην χθεσινή εκδήλωση που είχε οργανώσει η ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης στο ξενοδοχείο Mediterranee με θέμα “Ευρωεκλογές και Περιφέρεια Ιονίων Νήσων” με πολλά μέλη, φίλους αλλά και υποστηρικτές του κόμματος να δίνουν δυναμικό παρών, στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο νυν Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης.

Την επιτυχημένη εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Γιάννα Κουλουμπή, η οποία κάλεσε όλους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας τόσο στις Ευρωεκλογές όσο και στην Περιφέρεια, τονίζοντας ότι οι επερχόμενες εκλογές αποτελούν ένα μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Έργων και αναπληρωτής Δημάρχου Διονύσης Λυκούδης ο οποίος στάθηκε στο γεγονός ότι οι συγκεκριμένες εκλογές αποτελούν μία ευκαιρία να γίνουν πολλά και σημαντικά πράγματα στην Κεφαλονιά έχοντας τόσο μία Περιφέρεια φιλικά προσκείμενη όσο και μία κυβέρνηση “δεν θα πολεμάει κάθε προσπάθεια και κάθε κίνηση που γίνεται προς το συμφέρον του τόπου και των πολιτών.

Στο βήμα αμέσως μετά ανέβηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας καθώς είναι έτοιμη να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας με πρόγραμμα και συνέπεια. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την υποψήφια Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι κατά την περίοδο που ήταν Ευρωβουλευτής κατάφερε να βάλει τα Ιόνια  Νησιά στην καρδιά της Ευρώπης.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου η οποία ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αναφέρθηκε στον μεγάλο και δύσκολο αγώνα των τελευταίων μηνών ενώ στάθηκε στο πόσο σημαντική είναι η συνεργασία με τους φορείς του τόπου.  Στην ομιλία της τόνισε την αναγκαιότητα για υποδομές, για συχνές και σωστές συγκοινωνίες, όπως τα υδροπλάνα που θα λύσουν πολλά προβλήματα και θα δώσουν ανάσα στο κάθε νησί κάνοντας την προσβασιμότητα και την επισκεψιμότητα ακόμα πιο εύκολη, πρέπει να γίνουν επενδύσεις αλλά και σωστές κινήσεις που θα αναδείξουν το κάθε νησί ξεχωριστά σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητές του. Εξήρε το έργο που έχει γίνει στην Κεφαλονιά από την παρούσα δημοτική αρχή μέσα από το οποίο αναδεικνύεται η παράδοση και οι ομορφιές του νησιού.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων του ψηφοδελτίου του συνδυασμού “Ιόνιο Δυνατά! Κάθε νησί ψηλά”. Η βραδιά έκλεισε υπό τους ήχους του ακορντεόν από τον Μάκη Γεωργόπουλο αλλά καντάδων με τον τραγουδοποιό Γεράσιμο Ραζή Γαλιατσάτο.

Αναδημοσίευση από www.portoni.gr